Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostituálthoz vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostituálthoz vagy inkább várjam meg azt a pillanatot egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Rég felmerül ez a kérdés nálam, pontosabban hónapok óta, párszor fel-felhívtam egy-egy prostit, de utána mindig úgy voltam, hogy inkább szerzek csajt. Azonban az utóbbival nem jártam sehogy se sikerrel, pedig nagyon egyértelmű, hogy párkapcsolatot, romantikát szerettem volna, ahelyett inkább vagy nem is írtak vissza, vagy egypár írás után lekoptattak engem. Viszont, lenne egy lány, aki jó is lenne, mert sok mindenben megegyezünk, egyetértünk, de jelenleg olyan állapotban van lelkileg, hogy időt kért magának. Szóval igen, eléggé nem tudom mit tegyek, mert legszívesebben a barátnőmmel feküdnék le, ha lenne is, de nyilván egy kis romantikát se élhetek át, alkalmi kapcsolat pedig ki van lőve. Első szexuális együttlétem lenne, mert sose feküdtem le senkivel sem. Nyilván barátnővel élvezetesebb lenne, főleg érzelmesen, de... igen.

Komolyan kérdetve: szerintetek? Ha úhy van, nyugodtan kifejthetitek gondolataitokat.

Persze nem a szexre megyek rá, hányok én is az ilyen férfitársaimtól.

20/F

2022. jún. 14. 20:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Hal Isten, hogy mêg egy ember belátta, felesleges!
2022. okt. 18. 19:55
 42/56 anonim ***** válasza:

Aki azt állítja, hogy még nem futott bele lehúzós prostiba, az vagy hazudik, vagy nem volt még soknál, vagy brutál szerencsés.

Kezdjük ott, hogy egy prosti, akárcsak egy drogdealer, nem fog szolgáltatni, ha azt látja rajtad, hogy balfék vagy. Erre csak igen kevesek hajlandóak vagy képesek. Ha csókolózni szeretnél tanulni, stb. ez sok prosti számára a vörös posztó lesz. Persze, hogy le fog húzni.

Ők ahhoz vannak szokva, hogy odamész, elmondod, hogy mit akarsz, ő rábólint, odaadod a pénzt, majd megcsinálod, amit mondtál. Nekik ez a jó üzlet, ahol még tiszteletben is tartanak. A himihumi, a bénázás számukra a veszélyesen erőszakos arcok után a legrosszabb.

2022. okt. 18. 20:01
 43/56 anonim ***** válasza:
Hàt nem ilyen olyan himihumi oldalon kell prostikat nézni meg parkban, sikátorban találkozni ,:D A tàrskereső lutri de persze ha azon összejön akkor jobban jàrsz
2022. okt. 18. 20:02
 44/56 anonim ***** válasza:

Jobban a lónak a gxcis nagy fxszát. Nekem nem okoz gondot csajozni, de egy átlag pasi közepes beszélőkével és egzisztenciával húzogathatja a tindert meg a többi fost hetekig, ha ugyan nem hónapokig, mire le tud belőle szervezni egy jó dugást. Óránként 1000 forintot már egy tanár is megkeres, hát még egy kőműves, IT-s vagy gépészmérnök. Mennyit kell húzogatni meg csetelgetni egy átlag pasinak? Egy jobb prosti ma 30.000 egy órára, és azt csinálja, amit mondasz neki. Egy könnyed SOS francia vagy gyors, félórás menet megvan már 15-20 ezerből is. Budapesten. Vidéken még olcsóbb...

Persze. Azoknak a férfiaknak, nekünk, akik amúgy is fel tudunk szedni nőket, nekünk prostihoz menni rizikó és lutri. Ha nincs hozzáadott érték, nincs értelme sem. Ma is találkoztam egy kis asszisztenssel a melóban, aki több jelet is adott, hogy meghívhatnám kávéra, de nekem túl vékony, aránytalanul magas, kis mellű és túl csontos. De a legtöbb férfi nem ilyen. Ők sosem kapnak ilyen ajánlatokat. Az ő szövegelésükön sosem nevetnek a nők. Sok férfi csak kedves elutasítást vagy megvetést kap.

Ha egy átlagos nőnek ki kéne állnia azt a mennyiségű szart, amit egy átlagos pasinak, akkor ők is szinte teljesen úgy látnák a világot, mint a férfi sorstársaik. De ez nem így van. Ezért a férfiak egy részének szüksége van, és mindig is szüksége volt prostikra.

És mindig is szüksége lesz rájuk.

2022. okt. 18. 20:18
 45/56 anonim ***** válasza:
50%
#44 Te vagy a Pinafogó Nagy Jànos? Honnan tudod hogy mit érez az àtlag ha te nem is tartozol oda?
2022. okt. 18. 20:24
 46/56 A kérdező kommentje:
#43 az a szar, hogy rosszlányokon volt fent, de nem is lehetett értékelni meg egyebek. Na mindegy... :/
2022. okt. 18. 22:22
 47/56 anonim ***** válasza:

44.

Megint csak egy kifogás. Könnyebb itt sirniy mint tenni érte. Mondjuk aki a dugásra utazik csak, az meg is érdemli :D

2022. okt. 19. 00:43
 48/56 anonim ***** válasza:
#46 Alapszabály hogy olyanhoz kell menni aki engedélyezi az értékelést és kapott jókat 🤦 Ezek utàn felhìvod és ha ott is kedves lebeszéled a randit. Nem egy rakéta tudomàny xd
2022. okt. 19. 06:24
 49/56 anonim ***** válasza:
0%

#45 Te honnan tudod, hogy mit érez egy gyerek, ha te nem is vagy gyerek? Beszélgetsz vele. Van ez az empátia-dolog, biztos hallottál már róla.

#47 Alapból butaságot vetsz fel, mintha azt írnád, hogy azért hupilila a fű, mert a szerda utáni napot hétfőnek hívják. Én egyáltalán nem sírtam, nekem semmi bajom a realitásokkal, csak leírtam őket. Nőkért tenni meg teljesen felesleges. Más emberek igényei szerint csak egy csicska életet lehet élni.

2022. okt. 19. 06:54
 50/56 anonim ***** válasza:
50%
#49 onnan tudom hogy mit érez egy gyerek hogy voltam màr gyerek koràbban. Ezt ecseteltem ,de nem jutott el a tudatodig ahogy làtom.
2022. okt. 19. 07:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!