Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizók, ti mikor szembesültetek az 5-10ezres áremeléssel?
Februárban voltam utoljára, akkor 20 volt az óra, most ugyan az 30at kért volt, mások 23,25 / óra.
Ez már az az összeg, amit én nem fizetk ki egy d.gásért.
Ha belegondolunk, napi 1 kuncsafttal 450-600ezret összeszednek. Ami azért komoly pénz, full átlag vagy az alatti nő a legtöbb.
Lakásért fizetnek közösen a többi nővel, max egy 100ast, bevásárolnak a tusrüdőből meg a leggagyibb kotonból.
Én kiszálltam ebből a prostizásból. Van még itt olyan aki így tett?
De minden drágább lett ezzel arányosan.
Ha minden változatlan de a hirdetők emelnek az valóban gáz lenne.
2 éve egy nagybevásárlás mennyibe került, és mennyi most?
Ilyen árak mellett a prosti se dolgozhat 10-15 ezres vonalon mint több éve.
Én 12 éve fizettem 12 ezret órában, most már a duplája kb.
Minden drágult.
Én nem turkálok a zsebükben, lényeg hogy jó hirdetőkkel jót dugjak. Pénzzel azt csinál meg arra költi amire akarja a szolgáltatás legyen jó.
Ezek az összegek meg nem is luxus prostik árai. Azoktól még jobban kiakadnál.
Fordítsuk meg a kérdést: ha vagy legalább átlagos pasi, te mennyiért vállalnál egy menetet biszexuális vagy homoszexuális férfiakkal passzív félként?
Mekkora összeget tartanál reálisnak, nem irreálisan magasnak ezért a szolgáltatásért?
Én értem, hogy drágult minden, de a fizetések nem nőttek az árakkal arányosan. Szerintem nem csak én leszek egyedül, aki úgy van már vele, hogy ennyit nem ér ez az egész.
Meg pont a prostik ne sírjanak már, ki keres 20ezret óránként? És a rosszlányokos kváknál nincsenek stricik, meg egyéb közhidelemben fennálló dolgok. Bérelnek egy lakást 2-3 lánnyal, azt ennyi.
Tudom, ha nincs lóvé rá, nem kell menni :D
Ha a fizetések nem nőttek arányosan arról nem a prosti tehet.
Aki prostikhoz járt mindig is számított a pénz. Akik rendszeresen járnak nem vagyonőri fizetéssel mennek meg közmunka pénzből.
Ha meg a többség úgy gondolkodna mint te akkor vendégük is alig lenne akkor meg kénytelenek lennének az árból levinni.
De nem ez történik
Pont a 4. hozzászólásodat írtad, mikor én elküldtem a 3.-at, így könnyen lehet, hogy nem is vetted észre.
Válaszolsz majd rá? Köszönöm.
Nem az a kérdést fogalkoztat, hogy szerinted mennyire lenne kereslet a testedre, meg nem is a prostituáltak szexuális orientációja érdekel, hanem azt szeretném tudni, hogy te milyen összegért vállalnál egy aktust befogadó félként.
Nem kell élvezned, és nem kell vonzódnod a pasihoz, aki megdugna, mint ahogy a prostiknak sem.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy te milyen összeget tartanál reálisnak ezért a szolgáltatásért.
hetero férfi prostiként 20.000 Ft / óra.
A ferde hajlamú meleg kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel nem érint a melegség téma.
+ nőknél extra az anál (5-10k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!