Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostizók, ti mikor szembesült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostizók, ti mikor szembesültetek az 5-10ezres áremeléssel?

Figyelt kérdés

Februárban voltam utoljára, akkor 20 volt az óra, most ugyan az 30at kért volt, mások 23,25 / óra.

Ez már az az összeg, amit én nem fizetk ki egy d.gásért.

Ha belegondolunk, napi 1 kuncsafttal 450-600ezret összeszednek. Ami azért komoly pénz, full átlag vagy az alatti nő a legtöbb.

Lakásért fizetnek közösen a többi nővel, max egy 100ast, bevásárolnak a tusrüdőből meg a leggagyibb kotonból.

Én kiszálltam ebből a prostizásból. Van még itt olyan aki így tett?

2022. jún. 12. 06:41
A kérdező szavazást indított:
kiszálltam, főleg a pénz miatt
kiszálltam, más miatt
nem szállok ki, van pénzem
nem szállok ki, mert jobb mint a banánfát rázni
nem voltam még prostinál
36 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Majd ha ismét feláll a farkad visszaszállsz
2022. jún. 12. 07:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

De minden drágább lett ezzel arányosan.

Ha minden változatlan de a hirdetők emelnek az valóban gáz lenne.

2 éve egy nagybevásárlás mennyibe került, és mennyi most?

Ilyen árak mellett a prosti se dolgozhat 10-15 ezres vonalon mint több éve.

Én 12 éve fizettem 12 ezret órában, most már a duplája kb.

Minden drágult.

Én nem turkálok a zsebükben, lényeg hogy jó hirdetőkkel jót dugjak. Pénzzel azt csinál meg arra költi amire akarja a szolgáltatás legyen jó.

Ezek az összegek meg nem is luxus prostik árai. Azoktól még jobban kiakadnál.

2022. jún. 12. 09:22
 3/24 anonim ***** válasza:
85%

Fordítsuk meg a kérdést: ha vagy legalább átlagos pasi, te mennyiért vállalnál egy menetet biszexuális vagy homoszexuális férfiakkal passzív félként?

Mekkora összeget tartanál reálisnak, nem irreálisan magasnak ezért a szolgáltatásért?

2022. jún. 12. 09:25
 4/24 A kérdező kommentje:

Én értem, hogy drágult minden, de a fizetések nem nőttek az árakkal arányosan. Szerintem nem csak én leszek egyedül, aki úgy van már vele, hogy ennyit nem ér ez az egész.

Meg pont a prostik ne sírjanak már, ki keres 20ezret óránként? És a rosszlányokos kváknál nincsenek stricik, meg egyéb közhidelemben fennálló dolgok. Bérelnek egy lakást 2-3 lánnyal, azt ennyi.

Tudom, ha nincs lóvé rá, nem kell menni :D

2022. jún. 12. 09:26
 5/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha a fizetések nem nőttek arányosan arról nem a prosti tehet.

Aki prostikhoz járt mindig is számított a pénz. Akik rendszeresen járnak nem vagyonőri fizetéssel mennek meg közmunka pénzből.

Ha meg a többség úgy gondolkodna mint te akkor vendégük is alig lenne akkor meg kénytelenek lennének az árból levinni.

De nem ez történik

2022. jún. 12. 09:28
 6/24 anonim ***** válasza:
60%

Pont a 4. hozzászólásodat írtad, mikor én elküldtem a 3.-at, így könnyen lehet, hogy nem is vetted észre.

Válaszolsz majd rá? Köszönöm.

2022. jún. 12. 09:38
 7/24 A kérdező kommentje:
3, eleve őrültség amit írsz, mert hetero szexről beszélünk a legtöbb nőnél, férfiaknak meg nem hiszem, hogy nagyon fizetnek sokan, mivel tele a net kiéhezett b.zával
2022. jún. 12. 11:32
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem az a kérdést fogalkoztat, hogy szerinted mennyire lenne kereslet a testedre, meg nem is a prostituáltak szexuális orientációja érdekel, hanem azt szeretném tudni, hogy te milyen összegért vállalnál egy aktust befogadó félként.

Nem kell élvezned, és nem kell vonzódnod a pasihoz, aki megdugna, mint ahogy a prostiknak sem.

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy te milyen összeget tartanál reálisnak ezért a szolgáltatásért.

2022. jún. 12. 11:40
 9/24 A kérdező kommentje:

hetero férfi prostiként 20.000 Ft / óra.

A ferde hajlamú meleg kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel nem érint a melegség téma.

+ nőknél extra az anál (5-10k)

2022. jún. 12. 11:43
 10/24 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez a prosti árképzés. Itt szerintem nem az infláció a mérvadó, hanem a kereslet-kínálat. A lányok igazodni fognak az ügyfélkör keresleti rugalmasságához, vagyis ahhoz, hogy nagy átlagban hányan hajlandóak az áremelésekkel továbbra is ugyanolyan rendszeresen járni. Ha az ügyfélkör az áremelések hatására jóval kevesebbet kezd járni hozzájuk (vagyis 20% emelés mondjuk 10%-20-os ügyféllátogatáscsökkenéssel jár), akkor ők sem fognak tovább emelni, mert akkor veszteségük lesz. Ha a lányok ma mondjuk fullon vannak (amit nem tudok), vagyis orrba szájba tudnak ügyfelekkel dugni, akkor simán bátran emelni fognak, ha viszont az áremelések után jelentősen megnő a szabad kapacitásuk, akkor már utána nem lesznek nagy emelések. Egyébként nagy átlagban szerintem kb. az ügyfélkör gazdasági lehetőségei szerint fognak mozdulni az árak. Most volt egy áremelési hullám, de a gazdasági kilátások nem túl jók, emiatt a következő években infla alatti árnövekedés kell, hogy legyen, hiszen az ügyfélkör szegényedik, tehát nagy átlagban az nem bírja a lányok áremelési tempóját.
2022. jún. 13. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!