Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,hány evesen szembesültetek vele elmeletben hogy a pasik majd akarjak nyalni a puncitokat?Milyen erzes volt erre ráebredni?
kb 12 évesen már tudtam, és inkább izgató volt, vártam rá, kiváncsi voltam milyen érzés lesz
aztán 16 éves koromban végre megtörtént
11-12. Felugró reklámok már akkor is voltak, amikben csinálták a nyalást. Semmit nem ébresztett bennem, ugyanis eszembe nem volt, hogy valaha is csinálni fogja nekem valaki. Máig így vagyok, de csak azért, mert mert idősek otthonában Szűz Máriára változtatom a nevemet + Római harciszekérré szeretném alakíttatni a járókeretemet. És miért? Kevés a valószínűsége, hogy valaha szerelmes leszek, így legalább az öregkorom legyen vidám, amíg nem ér el a demencia.
18/l
Azért ennyire ne általánosíts! Nem minden férfi szeret nyalni és nem minden nő szereti ha nyalják...
Én speciel nem szeretem ha nyalnak, ezért nem is nyalnak.
14 évesen már voltak akik szívesen megtették volna, 16 évesen, már meg is engedtem.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!