Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizók, ti mikor szembesültetek az 5-10ezres áremeléssel?
Figyelt kérdés
Februárban voltam utoljára, akkor 20 volt az óra, most ugyan az 30at kért volt, mások 23,25 / óra.
Ez már az az összeg, amit én nem fizetk ki egy d.gásért.
Ha belegondolunk, napi 1 kuncsafttal 450-600ezret összeszednek. Ami azért komoly pénz, full átlag vagy az alatti nő a legtöbb.
Lakásért fizetnek közösen a többi nővel, max egy 100ast, bevásárolnak a tusrüdőből meg a leggagyibb kotonból.
Én kiszálltam ebből a prostizásból. Van még itt olyan aki így tett?
2022. jún. 12. 06:41
21/24 anonim válasza:
20/ Én a 19/-es voltam. Van prostira pénzem, nagyon jól keresek, van forintos és EUR-os megbízásom is, annyit dughatnék prostival, ahányszor feláll a kukim. Viszont van feleségem is, akivel hetente van szex, nekem a prostizás csupán egy havi egyszeri (néha kétszeri) desszert, nem a szexualitásom központja. Szeretőm is lehetne bőven, a nők nagyon kedvelnek, azt meg azért nem akarom, mert a szeretői viszony szétkúrhatná a házasságomat.
22/24 anonim válasza:
Hát a van feleséged is akkor inkább no comment...Igazi értékrended..Na az van..
23/24 anonim válasza:
20/-as én a 19/-es voltam. A prostizás feldobta az otthoni szexet is, rengeteget tanultam a profiktól, jót tett a házasságomnak is, az asszonyt sokkal jobban ki tudom elégíteni. Mindenkinek ajánlom, igazi házasságerősítő programm :)
24/24 anonim válasza:
Egy óra kb. 30 rugóért ilyen onfláció mellett, azért elgondolkoztató, főleg, akinek csak Ft árbevétele van, ami nem bagyon nő 10% felett, miközben a ribik kb. 25%-ot emeltek, plusz a többi árak is elszálltak, vagyis mindenki sebesen szegényedik. Ez lesz kb. az egész további prostiáremelés korlátja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!