Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizók, ti mikor szembesültetek az 5-10ezres áremeléssel?
Februárban voltam utoljára, akkor 20 volt az óra, most ugyan az 30at kért volt, mások 23,25 / óra.
Ez már az az összeg, amit én nem fizetk ki egy d.gásért.
Ha belegondolunk, napi 1 kuncsafttal 450-600ezret összeszednek. Ami azért komoly pénz, full átlag vagy az alatti nő a legtöbb.
Lakásért fizetnek közösen a többi nővel, max egy 100ast, bevásárolnak a tusrüdőből meg a leggagyibb kotonból.
Én kiszálltam ebből a prostizásból. Van még itt olyan aki így tett?
A prostik is inflálódnak! :D
Én utoljára 2 hónapja voltam kb,nála maradt 20 egy óra, viszont volt olyan február-március környékén, akinél eddig 13 volt fél óra, az most 15. Nyílván emelnek ő is sajnos, úgy is kifogjuk fizetni, erre mindig lesz pénz, 1-2 havonta megengedheti magának aki dolgozik, rosszabb dolgokra is elmegy a pénz.
Győr előtt az 1es úton szokott kinn állni 2 szakadt gepárd, azok 3-4k kérnek egy szippantásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!