Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok jártatok már úgy,hogy nem tudtátok hátrahúzni a pasi fitymáját?Mit csináltatok amikor szembesültetek ezzel?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 19:10
2/8 anonim válasza:
Nem jártam még így, de ez nem fitymaszükület. Megbeszélném vele, már csak meglenne az az intimitás, hogy lehessen.
3/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Írtam, hogy "ez nem fitymaszükület" oda kérdőjelt szerettem volna tenni.
4/8 anonim válasza:
Speciel pasi vagyok de mereven csak 80-90%-ig húzható hátra, semmilyen problémám nem volt belőle (lankadtan teljesen hátrajön, így tisztítani tudom).
5/8 anonim válasza:
Nem, egészséges férfiakkal szexelek csak.
7/8 Twastar válasza:
Azt meg kell műttetni, mert így nem fog tudni szexelni soha.
Én is megcsináltattam, hidd el tudom miről beszélek.
Kb fél órás műtét helyi érzéstelenítésben utána haza lehet menni lábon. Kb két hét az utógondozás és utána minden úgy megy ahogy mennél kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!