Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituált kinevet, ha átlag alatti a péniszem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 03:19
2/10 Marci71 

válasza:

Tudod a prostituáltak az egy szolgáltató. Nem jó szexet akár hanem a pénzed, minél kevesebb munkával. Ha kicsi a farkad és még gyorstüzelő is lennél akkor te vagy neki a főnyeremény...
3/10 anonim 

válasza:

Nem nevet az ki. Látott az már elég kis faszt. Azért a magyarok hiába hantabandáznak, a többségnek kis fehér farka van. Némelyik prosti ráadásul elég félős meg kedves, még biztat is, hogy teljesen jó a pélód. :)
5/10 anonim 

válasza:

Szerintem még örül is neki, mert nem fog fájni. A többség nem fog kinevetni, mert fontos számára a visszatérő vendég, így akár még azt is fogja hazudni, hogy nagy, esetleg orgazmust színlel.
6/10 anonim 

válasza:

Ha fizetsz érte akkor megmondja, hogy ez a legnagyobb cerka amit életében látott.
8/10 anonim 

válasza:

A prostik meglepő módon nők. Azok között is rengeteg az olyan, akinek szűk a nunija. Menj olyanhoz, azzal sokkal jobb a szex. Nekem is kb. átlagos, de én is vigyázok arra, hogy ha prostihoz megyek, akkor olyanhoz menjek, akinek szűk. Egyébként, ha nen extrém kicsi, azzal lehet azért jól alkotni, csak tanulni és gyakorolni kell.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2022. jún. 12. 05:15
10/10 anonim 

válasza:

Remélem, nem, mivel te fizetsz neki. Ez olyan, mint ha egy kozmetikus vagy boltos kinevetne téged, miközben oda viszed a pénzed, épp őt gazdagítod. Ha ezt tenné veled, mit csinálnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!