Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki dugott már meg nőt a rosszlányok.hu-ról? Milyen tapasztalataitok vannak velük? Mennyiért hajlandóak kefélni?
5-ször voltam, nagyon vegyes.
Egyszer volt, hogy annyira izgultam meg nem is tetszett a lány, hogy fel se állt.
Olyan is volt, hogy fél órát beszéltünk meg, de már 15perc után szólt, hogy fejezzem be és végig kedvetlen volt. Abból veszekedés is lett.
Meg olyan is hogy egy órára mentem, jó volt a szex, de még nem élveztem el és már lejárt az idő. Kézbe vette és közben kiszopta a lelket is belőlem, akkorát élveztem, mint azóta se. Annyira remegett a lábam, hogy alig bírtam lemenni a lépcsőn.
Utóbbi 10 évben "néhány" már horogra akadt.
Kb 90 százalékban pozitív az összkép. Minimálisan kell csak megnézni kihez is megy az ember akkor nincs baj
40+ vonal elég lelakott meg 50+ az inkább élőben.
Ebből a vonalból egyedül Mira jött be igazán
"Egyszer volt, hogy annyira izgultam meg nem is tetszett a lány, hogy fel se állt."
És ilyenkor hogy kezeled a szitut? Nem kellemetlen? Vagy mi van ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!