Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, aki dugott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki dugott már meg nőt a rosszlányok.hu-ról? Milyen tapasztalataitok vannak velük? Mennyiért hajlandóak kefélni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 14. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Én igen.

6-7 lánynál voltam.

2022. jún. 14. 18:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

5-ször voltam, nagyon vegyes.

Egyszer volt, hogy annyira izgultam meg nem is tetszett a lány, hogy fel se állt.

Olyan is volt, hogy fél órát beszéltünk meg, de már 15perc után szólt, hogy fejezzem be és végig kedvetlen volt. Abból veszekedés is lett.

Meg olyan is hogy egy órára mentem, jó volt a szex, de még nem élveztem el és már lejárt az idő. Kézbe vette és közben kiszopta a lelket is belőlem, akkorát élveztem, mint azóta se. Annyira remegett a lábam, hogy alig bírtam lemenni a lépcsőn.

2022. jún. 14. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 8 alkalommal voltam,abból 3 katasztrófa.Volt mikor majdnem megloptak,de figyeltem :)
2022. jún. 14. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Rosszlányok neveket tudtok mondani hogy ki azok akik megbizhatóak s tényleg jól néznek ki?
2022. jún. 14. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi 10 évben "néhány" már horogra akadt.

Kb 90 százalékban pozitív az összkép. Minimálisan kell csak megnézni kihez is megy az ember akkor nincs baj

2022. jún. 14. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Rosszlányokon nem túl magas a színvonal. Eleve csak olyanokhoz megyek, akikről vannak értékelések, és nem nagyon vannak elutasítottak (neked is ezt ajánlom), de így is ért már csalódás nem egyszer. Persze futottam már bele nagyon jókba is, de inkább az idősebb (40+) korosztályból. Ha fiatalabb lányt akarsz, akkor a beszamolok.com-ot ajánlom, ott igényesebb lányok vannak fent. Az átlagos ár egy órára 20-25 ezer, de aki jobbnak hiszi magát az átlagnál, az többet kér.
2022. jún. 14. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

40+ vonal elég lelakott meg 50+ az inkább élőben.

Ebből a vonalból egyedül Mira jött be igazán

2022. jún. 14. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Mira +1, de ajánlom még Messalinát is.
2022. jún. 14. 20:30
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
Nekem soho sh600-as külső akkumulátoros szünetmentes táp van a rendszerre rá kötve. Mellette egy sima bosch 55ah akkumulátor van. Ez visz két szivattyút, termosztátot meg a szivattyú vezérlését. Élesben még nem mertem ki próbálni, de hideg rendszernél másfél óra után még 75%-OS töltötsége volt az akkumulátornak, úgy hogy maxon mentek a szivattyúk. Nem olcsó, de biztonság érzetet ad egy esetleges áramszünet esetére.
2022. jún. 15. 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:

"Egyszer volt, hogy annyira izgultam meg nem is tetszett a lány, hogy fel se állt."

És ilyenkor hogy kezeled a szitut? Nem kellemetlen? Vagy mi van ilyenkor?

2022. jún. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!