Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-15 cm-vel rendelkezőknek milyen tapasztalatai vannak?
Figyelt kérdés
Milyen élményeid, sikereid vannak ezzel a mérettel kapcsolatban?2022. febr. 10. 19:57
1/10 anonim válasza:
Ez nagyon szubjektiv kerdes 😃 ha lesz olyan akinek semmi sikere nem volt, elhatarozod h akkor neked se lesz? 😄 magadat fejleszd :)
3/10 anonim válasza:
Vegyes van akinek pont jó és volt aki még hiányolt belőle pár centit!
5/10 anonim válasza:
Speciel ekkora van, de hencegésnek vennék ha elkezdeném leírni a tapasztalatokat, élmények, kalandok számát. Igaz méricskélés helyett inkább udvarolni, csajozni szoktam 😃
6/10 anonim válasza:
Nem rossz a mert de az elet kor is szamit szerintem
7/10 anonim válasza:
Változó, de többnyire inkább pozitív. A barátnőm elégedett vele, jó a szex is. Az előző barátnőmnek se volt rá panasza. Viszont összesen 2 egyéjszakás kalandom volt, ebből az egyik csaj kiröhögött, megalázott hogy nem gondolta hogy ilyen kicsi. Ezekután nyilván a szex se ment már úgy ahogy kéne, tehát továbbra is flegmán beszólogatott. Igazából már az első pillanatban le kellett volna lépnem, de én hülye hagytam h szivasson.. Elég megalázó volt. Utána hónapokig rá se akartam nézni a nőkre.
8/10 Mkdir válasza:
Ahogy az 5-ös mondja! Soha de soha az életembe nem foglalkozott senki se mekkora van nekem és engem se érdekelt, mégis 38 évesen nagyon sok csajom volt. Mi a budos francért méregetik a kukiukat a fiatalok? Erre aggyá választ kérdező. Miért a saját farkad érdekel? Miért nem a nők?
9/10 anonim válasza:
15 cm a fasszom, járt már jónéhány punciban. A hosszal nincs gond, bár a csajok nagyobb részének bemegy tövig rendesen felizgult állapotban. De ez azt jelenti, hogy volt olyan is, akinél már vigyáznom kellett. Szóval a hosszal nincs baj. A vastagsággal annál inkább, nagyon gyakran érzem, hogy nagyon kitágul a punci, és nekem meg nem elég vastag ahhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!