Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostituálthoz vagy inkább várjam meg azt a pillanatot egy lánnyal?
Rég felmerül ez a kérdés nálam, pontosabban hónapok óta, párszor fel-felhívtam egy-egy prostit, de utána mindig úgy voltam, hogy inkább szerzek csajt. Azonban az utóbbival nem jártam sehogy se sikerrel, pedig nagyon egyértelmű, hogy párkapcsolatot, romantikát szerettem volna, ahelyett inkább vagy nem is írtak vissza, vagy egypár írás után lekoptattak engem. Viszont, lenne egy lány, aki jó is lenne, mert sok mindenben megegyezünk, egyetértünk, de jelenleg olyan állapotban van lelkileg, hogy időt kért magának. Szóval igen, eléggé nem tudom mit tegyek, mert legszívesebben a barátnőmmel feküdnék le, ha lenne is, de nyilván egy kis romantikát se élhetek át, alkalmi kapcsolat pedig ki van lőve. Első szexuális együttlétem lenne, mert sose feküdtem le senkivel sem. Nyilván barátnővel élvezetesebb lenne, főleg érzelmesen, de... igen.
Komolyan kérdetve: szerintetek? Ha úhy van, nyugodtan kifejthetitek gondolataitokat.
Persze nem a szexre megyek rá, hányok én is az ilyen férfitársaimtól.
20/F
engedd el, a nők az internetnek hála nagyon könnyen tudnak jobbat találni nálad (ami nem rossz dolog)
nem lesz barátnőd
"hányok én is az ilyen férfitársaimtól"
De azért csak elmennél pénzért szexelni.
Legalább álszent ne legyél!
Várj a barátnődre, annál szebb dolog nincs. Sokkal izgalmasabb és gazdagabb ha olyannal jössz össze akivel előtte ismerkedtetek és szimpatikusak vagytok egymásnak.
Be vagyok állva szóval hallgass rám mert a bölcsesség beszél belőlem.
Azon gondolkodtam, hogy ha teszem azt a fiam állna elém egy ilyen kérdéssel hogy felelnék… de bevallom erre csak szubjektívan tudnék válaszolni. Ha azt látom hogy nem túl jóképű, átlagos külsejű, átlagos megjelenésű a kölyök akkor inkább menjen egy el prostihoz vagy még jobb ha masszázs lányhoz. Tapasztalat szerzésnek jó lesz és még az önbizalmát is felturbózza kicsit.
Persze meg van a romantikája amikor fél évig randiztok, ismerkedtek meg pettingeltek de amúgy is csak bénázás lesz az első alkalom bárhonnan nézzük. Akkor már hasznosabb ha tapasztalatot szerzel előbb.
Menjél
Nekem életem legjobb döntése volt tavaly. Először azonban erotikus masszázsra menj , csak utána szexpartnerhez.
Ha akarod segítek választani is akár.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!