Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostituálthoz vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostituálthoz vagy inkább várjam meg azt a pillanatot egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Rég felmerül ez a kérdés nálam, pontosabban hónapok óta, párszor fel-felhívtam egy-egy prostit, de utána mindig úgy voltam, hogy inkább szerzek csajt. Azonban az utóbbival nem jártam sehogy se sikerrel, pedig nagyon egyértelmű, hogy párkapcsolatot, romantikát szerettem volna, ahelyett inkább vagy nem is írtak vissza, vagy egypár írás után lekoptattak engem. Viszont, lenne egy lány, aki jó is lenne, mert sok mindenben megegyezünk, egyetértünk, de jelenleg olyan állapotban van lelkileg, hogy időt kért magának. Szóval igen, eléggé nem tudom mit tegyek, mert legszívesebben a barátnőmmel feküdnék le, ha lenne is, de nyilván egy kis romantikát se élhetek át, alkalmi kapcsolat pedig ki van lőve. Első szexuális együttlétem lenne, mert sose feküdtem le senkivel sem. Nyilván barátnővel élvezetesebb lenne, főleg érzelmesen, de... igen.

Komolyan kérdetve: szerintetek? Ha úhy van, nyugodtan kifejthetitek gondolataitokat.

Persze nem a szexre megyek rá, hányok én is az ilyen férfitársaimtól.

20/F

2022. jún. 14. 20:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
65%
#10-es jót ír... szükséged van testiségre, mindenkinek szüksége van rá. Legjobb lenne összehozni magadnak egy érzelemdús, igazi sikerélményen alapuló testiséget, de ha ez nem megy, akkor ne bánd, hogy fizetni kell érte. Elsőnek én is egy masszőzt ajánlanék, aki kicsit bevezet a testiségbe, és utána gondold meg, hogy a nagy eksönt a magadnak megszerzett nővel szeretnéd-e, vagy prostival. Amúgy a magyar prostik nagyon jók, sokan direkte szüzesség-elvételre is specializálódnak, én hallottam már több olyanról, aki nem bánta meg. Szerintem egy húszéves férfinak szüksége van szexre.
2022. jún. 16. 19:28
 12/56 A kérdező kommentje:

Huuh... Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek, mégha az egyik (#2) eléggé romboló volt. Mondjuk a legtöbben a barátnőre szavaztak, azért még elgondolkozok rajta.

#5 - Jogos, bár én leginkább az olyanra gondoltam, akik suó szerint csak játékszerként használnák a nőket, mindhiába.

#9 - Nyilvánvaló ez számomra is, dehát ez van, meg kell tanulni kezelni a dolgokat is, tudod.

#10 - Szerintem magam is tudok valahonnét szerválni, ha azt szeretném, de köszönöm, hogy felajánlottad a segítségedet. :D Neked milyen élmény volt akkoriban?

#11 - Persze, ezzel egyetértek, bár mondjuk nem tudom mi lesz, ha csak rosszabb lesz nekem prostival (lelki szempontból nézve).

2022. jún. 17. 02:23
 13/56 anonim ***** válasza:
66%

Válassz mindenképpen jót, olyat, aki a bemutatkozó szövege alapján szimpatikus és vállal szüzesség elvételt. Beszélgess vele, ne sajnáld kifizetni az időt (akár 2 órát), mert oldódnod kell. Hasonló lenne egyébként egy nővel is ha izgulós vagy, csak az átlagos csajok nem ennyire tapasztaltak. Ne ijedj meg tőle, hogy mire készülsz, csak menj oda mintha egy szomszéd lányhoz csöngetnél be, és kezdj el beszélgetni valamiről, mondjuk dicsérd meg a csajszit. Utána menj zuhanyozni, és ülj közel hozzá, kezdd el simogatni, és hagyd, hogy ő is hozzád érjen, oldódjatok, ne sajnálj rá akár egy órát sem. Utána, ha magától nem veszi kézbe a dolgokat, kérd meg, hogy kezdjen el szopni, na itt csak csukd be a szemed és képzeld azt, hogy otthon vagy, és ez egy álom... aztán felhúz a farkadra egy gumit (ne te szerencsétlenkedj vele elsőre) és belédül. Hagyd, hogy had kezdje ő, mert tudja az élvezetedet irányítani. Ha elég jó vagy, próbálj ki még 1-2 egyszerű pózt, de ne vidd túlzásba. Ürítsd ki a zacsit, toljatok egy kis levezető beszélgetést, cirógasd meg, aztán menj haza az évtized legszélesebb mosolyával az arcodon :)

#nefoss

2022. jún. 17. 08:37
 14/56 anonim ***** válasza:
92%

1,2,3 Nem is értem mit kerestek itt ?

Nem minden férfi vágyik a cicababákra, lehetséges eddig azért nem talált senkit. Nem feltétlenül az a probléma, hogy nem elég helyes. Netán tudod ki írta a kérdést, ismered? Nem. Akkor felesleges pálcát törni a kérdező felett.

A másik része már a te dolgod. Ha ennyire nem tudod magad türtőztetni és van pénzed, hajrá. :)

Persze, nőként könnyen beszélek, ránk jut 3 férfi átlagban, bár azért annyira ez sem igaz.

Voltak emberek, akikkel randiztam, majd semmilyen összhang nem volt meg. Sem közös érdeklődés, stb.

2022. jún. 17. 08:43
 15/56 A kérdező kommentje:

#14 - Persze, én dolgom, nekem kellene eldöntenem, csak kikérdeztem a népet itt is,meg elég bizonytalan vagyok. Amiben egyetértek a védelmem érdekében, hogy mondjuk én sem cicababára vágyok, hanem NŐRE. Nem mindegy szerintem sem. Meg persze ott van, hogy nem vagyok kommunikatív, introvert emberke vagyok, szóval vannak problémák magammal. Mindenesetre köszi a bíztatást! :)

#13 - Hát ja, izgulós vagyok, de úgy az életben. A gumi.meg olyan nekem, higy igazából mindegy ki húzza fel, mert saját célból szoktam venni óvszert. xd

2022. jún. 17. 12:08
 16/56 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezen lehet változtatni. :)
2022. jún. 17. 12:15
 17/56 A kérdező kommentje:
#16 - Tudom én, párszor "bókoltam" azért csajoknak, de nem volt több, és egész jó érzés volt, hogy nem küldtek el a k_rv@anyámba. Bár nekem ami nem erősség, a témaválasztás.
2022. jún. 17. 12:41
 18/56 anonim ***** válasza:
17. Ha gondolod, írj privátban, kíváncsi vagyok tudok-e valamiben segíteni. A leghosszabb kapcsolatom majdnem 3 év volt. Hosszabb kapcsolataim során az exeim és párom szüzességét is én vettem el :D..
2022. jún. 17. 12:46
 19/56 A kérdező kommentje:
#18 - Írtam rövid privátot
2022. jún. 17. 14:51
 20/56 anonim válasza:
Hogy döntöttél végül?
2022. júl. 5. 00:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!