Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostituálthoz vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostituálthoz vagy inkább várjam meg azt a pillanatot egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Rég felmerül ez a kérdés nálam, pontosabban hónapok óta, párszor fel-felhívtam egy-egy prostit, de utána mindig úgy voltam, hogy inkább szerzek csajt. Azonban az utóbbival nem jártam sehogy se sikerrel, pedig nagyon egyértelmű, hogy párkapcsolatot, romantikát szerettem volna, ahelyett inkább vagy nem is írtak vissza, vagy egypár írás után lekoptattak engem. Viszont, lenne egy lány, aki jó is lenne, mert sok mindenben megegyezünk, egyetértünk, de jelenleg olyan állapotban van lelkileg, hogy időt kért magának. Szóval igen, eléggé nem tudom mit tegyek, mert legszívesebben a barátnőmmel feküdnék le, ha lenne is, de nyilván egy kis romantikát se élhetek át, alkalmi kapcsolat pedig ki van lőve. Első szexuális együttlétem lenne, mert sose feküdtem le senkivel sem. Nyilván barátnővel élvezetesebb lenne, főleg érzelmesen, de... igen.

Komolyan kérdetve: szerintetek? Ha úhy van, nyugodtan kifejthetitek gondolataitokat.

Persze nem a szexre megyek rá, hányok én is az ilyen férfitársaimtól.

20/F

2022. jún. 14. 20:04
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

#20 - Nos, inkább csajozok, legalábbis igyekszem, de a hangulatomtól is meg a jelenlegi köenyezetemtől is függ (amiről szintén fel szeretnék tenni egy kérdést).

De, igen: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2022. júl. 5. 05:01
 22/56 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mennék. Én is nem olyan régen szàntam rà magamat bàr én rendes baràtnővel vesztettem el anno. A prosti is egy jó tapasztalat volt. Ha 20 évesen elmentem volna màr előrébb lehettem volna ilyen téren. Bàtorsàg :)
2022. júl. 5. 09:41
 23/56 anonim ***** válasza:
22. Lehet neki nem pont erre van szüksége. Én megérttem hogy jó élmény, de lehet neki jobban esne egy olyan emberrel akit szeret és megbízik benne. :)
2022. júl. 5. 10:18
 24/56 anonim ***** válasza:

megértem*

Plusz az első nem mindenkinek olyan hogy durr bele. Sok fiú is van annyira szégyenlős, aztán meg csak jobban elkezd izgulni.

2022. júl. 5. 10:19
 25/56 anonim ***** válasza:
Persze nem azt mondom hogy oda menjen elsőre csak tanàcsoltam hogy ha a helyében lennék akkor inkàbb egy profi de idegen nővel csinàlnàm mostani fejjel. Ahogy te is ìrtad sokan elizguljàk.Nem volt ez másképpen nàlam sem. Egy nyugodt szerelmes környezetben történt és mégis leblokkoltam. Ha előtte van tapasztalat simàn tudtam volna kezelni a helyzetet és nincs lebőgés.Utàna kaptam is megjegyzést elég sokàig ,hogy miért izgultad el nem kellett volna stb.. Persze ezen màr nem lehet vàltoztatni ìgy kellett lennie.
2022. júl. 5. 10:49
 26/56 anonim ***** válasza:

Mindenki más. Én sosem volam olyan hogy érzelmek nélkül csak úgy efeküdjek egy idegennel. :(

Persze ezt női szemmel írom. Én nem ítélem el egyiket sem, bár itt írtak olyat is hogy a kérdező biztos nem helyes. Nem egy ilyen kérdés van fenn, természetesen azért, mivel nézhet ki akárhogy, ha izgul. :)

Szóal ez a része találgatás, de szerintem mindenki izgul az elsőnél. Az már más kérdés kinek a kezébe adja magát az illető. :)

2022. júl. 5. 11:03
 27/56 A kérdező kommentje:

Már most írtam, hogy döntöttem, illetve szintén van egy feltett kérdésem (és ez valós, a fent linkelt is tőlem van). Rájötte., hogy amúgy sem lenne jó, valakinek még egy random csajjal is sokkal nagyobb élvezetet tud tán magának szerezni. Ha már vam egy csaj, aki valszeg kedvelhet engem, miért ne próbáljam meg felszedni?

Csak még másról is beszélgethetnék vele, ha a helyzet is úgy tudatná magának, randik stb.

2022. júl. 5. 15:27
 28/56 A kérdező kommentje:
#26 - ha kell, küldhetek magamról képet, bár páran pozitívan értékeltek engem. 😳
2022. júl. 5. 15:28
 29/56 A kérdező kommentje:
Hát úgy tűnik a barátnős dologról le is mondok, vég a végén tényleg csak szex lesz prostikkal.
2022. júl. 13. 16:11
 30/56 anonim ***** válasza:
29: No miért kérdező ,mi történt? Fogadjunk hogy kikosarazott..Én azt mondom most ragadj telefont beszélj le egy pénteki randit valami szép lànnyal és túl leszel rajta. Bàtorsàg :)
2022. júl. 13. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!