Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostituálthoz vagy inkább várjam meg azt a pillanatot egy lánnyal?
Rég felmerül ez a kérdés nálam, pontosabban hónapok óta, párszor fel-felhívtam egy-egy prostit, de utána mindig úgy voltam, hogy inkább szerzek csajt. Azonban az utóbbival nem jártam sehogy se sikerrel, pedig nagyon egyértelmű, hogy párkapcsolatot, romantikát szerettem volna, ahelyett inkább vagy nem is írtak vissza, vagy egypár írás után lekoptattak engem. Viszont, lenne egy lány, aki jó is lenne, mert sok mindenben megegyezünk, egyetértünk, de jelenleg olyan állapotban van lelkileg, hogy időt kért magának. Szóval igen, eléggé nem tudom mit tegyek, mert legszívesebben a barátnőmmel feküdnék le, ha lenne is, de nyilván egy kis romantikát se élhetek át, alkalmi kapcsolat pedig ki van lőve. Első szexuális együttlétem lenne, mert sose feküdtem le senkivel sem. Nyilván barátnővel élvezetesebb lenne, főleg érzelmesen, de... igen.
Komolyan kérdetve: szerintetek? Ha úhy van, nyugodtan kifejthetitek gondolataitokat.
Persze nem a szexre megyek rá, hányok én is az ilyen férfitársaimtól.
20/F
#20 - Nos, inkább csajozok, legalábbis igyekszem, de a hangulatomtól is meg a jelenlegi köenyezetemtől is függ (amiről szintén fel szeretnék tenni egy kérdést).
De, igen: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
megértem*
Plusz az első nem mindenkinek olyan hogy durr bele. Sok fiú is van annyira szégyenlős, aztán meg csak jobban elkezd izgulni.
Mindenki más. Én sosem volam olyan hogy érzelmek nélkül csak úgy efeküdjek egy idegennel. :(
Persze ezt női szemmel írom. Én nem ítélem el egyiket sem, bár itt írtak olyat is hogy a kérdező biztos nem helyes. Nem egy ilyen kérdés van fenn, természetesen azért, mivel nézhet ki akárhogy, ha izgul. :)
Szóal ez a része találgatás, de szerintem mindenki izgul az elsőnél. Az már más kérdés kinek a kezébe adja magát az illető. :)
Már most írtam, hogy döntöttem, illetve szintén van egy feltett kérdésem (és ez valós, a fent linkelt is tőlem van). Rájötte., hogy amúgy sem lenne jó, valakinek még egy random csajjal is sokkal nagyobb élvezetet tud tán magának szerezni. Ha már vam egy csaj, aki valszeg kedvelhet engem, miért ne próbáljam meg felszedni?
Csak még másról is beszélgethetnék vele, ha a helyzet is úgy tudatná magának, randik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!