Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostituálthoz vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostituálthoz vagy inkább várjam meg azt a pillanatot egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Rég felmerül ez a kérdés nálam, pontosabban hónapok óta, párszor fel-felhívtam egy-egy prostit, de utána mindig úgy voltam, hogy inkább szerzek csajt. Azonban az utóbbival nem jártam sehogy se sikerrel, pedig nagyon egyértelmű, hogy párkapcsolatot, romantikát szerettem volna, ahelyett inkább vagy nem is írtak vissza, vagy egypár írás után lekoptattak engem. Viszont, lenne egy lány, aki jó is lenne, mert sok mindenben megegyezünk, egyetértünk, de jelenleg olyan állapotban van lelkileg, hogy időt kért magának. Szóval igen, eléggé nem tudom mit tegyek, mert legszívesebben a barátnőmmel feküdnék le, ha lenne is, de nyilván egy kis romantikát se élhetek át, alkalmi kapcsolat pedig ki van lőve. Első szexuális együttlétem lenne, mert sose feküdtem le senkivel sem. Nyilván barátnővel élvezetesebb lenne, főleg érzelmesen, de... igen.

Komolyan kérdetve: szerintetek? Ha úhy van, nyugodtan kifejthetitek gondolataitokat.

Persze nem a szexre megyek rá, hányok én is az ilyen férfitársaimtól.

20/F

2022. jún. 14. 20:04
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

30-as

Egy másik kérdésemben, amit ez előtt linkeltem be ide is, 'kifejtettem':

-"Szerintem el is csesztem rendesen egy "Mi újság?"-gal, nem is hiszem, hogy lesz bármi is. Mindenesetre köszönöm nektek!"

-"Eleve beszélgetni szerettem volna, dehát most sem tudtam, meg gyorsan le is rázott, mert közben ott volt a kolléganője is. Meg már nem mosolygott annyit."

2022. júl. 13. 17:27
 32/56 anonim ***** válasza:
#31 amit leìrtàl a màsik kérdésbe semmit nem jelent. Hu most egyszer nem mosolygott ràd na bumm lehet elfoglalt volt vagy épp valami munkàval kapcsolatos jàrt pont az agyàban. Ilyen hamar nem adnám fel, kicsit legyél hatàrozottab hìvd el egy kv ra , kérdezd meg hogy mikor végez esetleg ràér e munka utàn.. veszìteni valód nincs ìgy tuti megtettél mindent..ha nem jön össze meg ahogy ìrtam ..elmész egy lànyhoz :)
2022. júl. 13. 18:03
 33/56 A kérdező kommentje:
#32 Hát nem hiszem hogy érdeklem őt alapból is.
2022. júl. 13. 19:27
 34/56 A kérdező kommentje:
Megpróbálhatom még elkérni az elérhetőségeit, de így, hogy nem is tudja a nevemet... idk
2022. júl. 13. 19:28
 35/56 anonim ***** válasza:
Amit ìrtam azt csinàld, nincs veszìteni valód :)
2022. júl. 13. 20:15
 36/56 A kérdező kommentje:
Hát ki tudja, a későbbiekben nem nagyon tudtam mit mondani, és mint írtam, előjöttem egy sablonos "Mi újság?"-gal, csak úgy. Meg rohanok gondolatilag, ami nagyon nem jó és nem egyszer állítottam le emiatt magam (és itt nemcsak szexre értem).
2022. júl. 14. 14:44
 37/56 A kérdező kommentje:

Prostizást is inkább lemondom xd

3-ból 1 vette fel, de az az egy - így most rákapcsolva - túl messze van tőlem xddddddd

No mindegy :)

2022. júl. 14. 17:06
 38/56 anonim ***** válasza:
Ezért kell elhìvni leültök egy nyugis helyen és dumàltok.. aaaj kifogàààs nem akarsz te becsajozni igazàn. Rosszlanyokon kb minden kerületben van nagyon sok,nemhiszem hogy a tàvolsàg gond lehet :) Jólvan nem kötelező semmi ,csak ne gyere majd ide 10 év múlva sìrni hogy 30+ vagyok még mindig szűz ,mit csináljak :D Màr előre làtom :D
2022. júl. 14. 17:40
 39/56 A kérdező kommentje:

#38 - Jujj dehogy, csak megpróbáltam valamit, hátha. Csajozáshiz meg tudom, hogy hatalmas erő kell. Mondjuk most is tartok, hogy nem is amiatt volt az a dolog se tőle, szóval...

Viszont vannak dolgok, ami miatt nemcsak ebben, de úgy mindenben is fos voltam/vagyok, de nem a kérdés(ek)hez tartozik már.

2022. júl. 14. 18:13
 40/56 A kérdező kommentje:

Még a nyáron tettem ezt a kérdést, gondoltam szolgálok egy kis update-tel.

Az imént talizhattam először egy prostival, viszont órákig ment a variálás a dolgokon. Ráadásul nála nem volt valahogy óvszer, így odaadtam az általam vett óvszereket. Nem egyszer ugrottam haza csak azért, hogy minden meglegyen már végre, kezdve először az óvszerrel, majd aztán a pénzzel. Azon is variált, hogy mi hogy lesz, addig, míg fel nem merült neki, hogy amúhy is menne valahova, miért ne sétáljak vele. Valami parkhoz kellett volna menni. Felmerült benne az is, hogy 1 héten át egy megbeszélt összeg keretein belül megtanít dolgokat (pl. csókolózni... igen). A parkhoz való menés volt az, hogy fogtam magam és inkább meg is álltam. Mely parkban nem járkálnak emberek úgy őszintén? Szex is csak másnapra lett volna. Szép, mi?

Életem legfeleslegesebb és egyben legnagyobb lehúzása volt ez... Nem megyek több prostihoz ezek után. Inkább pörgetem a legkülönfélébb társkeresöket meg fizetek egy pszichológusnak. Nem értem miért nem az utóbbival kezdtem inkább. RIP. 26 ezer forint

Azelőtt pedig neten bejelölt egy csaj face-en, de majdnem 2 hét után sikerült elüldöznöm. :(

Mindenesetre köszönöm mindenki válaszát és segítségét utólag is. Lesz, ami lesz.

2022. okt. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!