Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy a ma 15-21 éves lányok már nem szüzek és széjjel-szertekezték az agyukat míg a legtöbb igen sok pasi 30 környékén is szűz?
Vajon tágak már?
Vicces hogy a nálam fiatalabb lányok mennyire tapasztaltak, még én nem is voltam nővel 28 évesen.
Ezt nagyon igazságtalannak érzem, mert teljesen átlagos normális pasi vagyok és azok közé tartoztam aki még rendszeresen imádkozott. Volt hitem, de már feladtam az egészet. Nem értem nekem miért nem jön össze. Biztos ennyire ronda vagyok. Sokszor elgondolkodom érdemesebb lenne meghalni, mert mások már végig keflték az életüket eddigre, míg én egy lányt sem tudtam megölelni.
Én már sajnos 42 éves vagyok, és szűz. Nagyon együttérzek a 31-essel, bár azt én sem értem, hogy miért nem elsősorban a férfiakra féltékeny.
Mindig is szorongások gyötörtek, szociális fóbia meg hasonló dolgok, ameddig vissza tudok emlékezni az életemre. Tehát nálam az élet más területein is komoly problémák vannak, a fenti dolog,
a nők hiánya az már ennek a problémahalmaznak a következménye.
Valószínűleg komoly kapcsolatra alkalmatlan lennék, mert ahhoz túl magamnak való vagyok.
Hozzá kell tenni, hogy szerencsém sem volt, mert régen sokáig próbálkoztam társkereső oldalakkal, de sajnos sikertelenül.
Annak idején, amikor még nem volt internetem, a húszas éveim elején meg közepe táján előfordult egy párszor, hogy utcán megszólítottam lányokat, sajnos sikertelenül. Persze nem is számítottam sokra, abban reménykedtem, hátha valaki legalább elbeszélgetne velem, ha nem is lesz belőle több. De sajnos ez sem sikerült, mert elutasítottak. De ez számomra akkor is hatalmas teljesítmény volt akkoriban, mivel ugye mint említettem, szociális fóbiás vagyok.
Sajnos elszaladtak az évek.
43: Menj el egy fizetőshöz. Önbizalmat ad.
HA normálisan viselkedsz lesz szex.
#34-nek és #43-nak
A 33-mas válaszoló vagyok.
Természetesen az említett férfiakra is féltékeny vagyok, de a nőkre sokkal jobban. Az említett férfiaknak sem hiszem hogy jut annyi mint az életet habzsoló nőknek.
Én úgy látom a nőknek sokkal több jut. Őket mindenki kívánja, még a "hetero" nők is több puncit nyalnak mint én.
De mondhatnám pl a turizmust, fesztiválokat, stb is. Rengetegen jönnek, hogy kelet európai nőket dugjanak, a nők meg bármilyen vágyukat kiélhetik, legyen az egy bizonyos nemzetiség, rassz, stb.
Akár még magukkal is viszik a nőket.
Emellett a férfiakra senki sem kíváncsi. Hallottatok már olyat, hogy valaki innen akar férjet? Én soha, ellenben nagyon sok olyat, hogy valaki innen akar feleséget.
A halál vágyam meg nem csak ettől van, arra már vagy 10-12 éves korom óta vágyom. Azonban a teljes sikertelenség a nők a terén csak jobban felerősítette.
A 43-as vagyok.
#45 Értem, így már teljesen érthető.
#44 Ezt hogy érted? Ez számomra értelmezhetetlen. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy ha normálisan viselkednek, akkor majd fizetek nekik.
Gondolom telefonon lehet velük felvenni a kapcsolatot internetről megadott számon. Hát, hogyha én ezt meg merném tenni, akkor ezzel az erővel már jó eséllyel mással is összejöhetett volna valami, nemcsak fizetőssel. Ez a helyzet felér egy idegen személy megszólításával, ami az említett problémáim miatt számomra rendkívül nehéz, főleg ha ilyen intim témáról van szó. Ehhez lazaság, nyugalom kell, a szexhez meg főleg. Még borzalmas belegondolni abba is, hogy csak a pénzemért csinálná. De azért nem mondtam le teljesen erről a lehetőségről, mert más esélyem abszolút nincs, hogy nőhöz jussak. A jövőt meg nem lehet tudni, hogy mit hoz.
46: Van akinek a neten is elég írni.
Nem fognak ebből problémát csinálni. Úgy fog veled beszélgetni mint egy jó baráttal. Aztán kacérkodik veled, majd az öledbe ül.
Pénzért, de van aki azért csinálja mert élvezi. Ez mondjuk a ritkább.
De elszínészkedi neked a pénzedért.
#47 Köszönöm, mindenképpen jó erről tájékozódni. És azt szokás nekik elmondani, hogy nem volt valaki nővel? Mit lehet tenni ilyen rendkívüli életkor esetén, szoktak ezzel törődni? Vagy inkább csak a pénzt nézik?
Hogyha fokozatosan történik, akkor az sem kizárható, hogy el tudnék lassan lazulni. Nyilván az előzményeken múlik az egész.
#49 A 45-össel nem tudom, hogy mi van e tekintetben. Neki lehet, hogy nincsenek fóbiái, erről nem tett említést.
Én kb. feleannyi idősen, mint most vagyok, a szüleim javaslatára és segítségével voltam szakembereknél, jártam hozzájuk egy jó darabig, de végül sajnos nem tudtak rajtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!