Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy a ma 15-21 éves lányok már nem szüzek és széjjel-szertekezték az agyukat míg a legtöbb igen sok pasi 30 környékén is szűz?
Vajon tágak már?
Vicces hogy a nálam fiatalabb lányok mennyire tapasztaltak, még én nem is voltam nővel 28 évesen.
Ezt nagyon igazságtalannak érzem, mert teljesen átlagos normális pasi vagyok és azok közé tartoztam aki még rendszeresen imádkozott. Volt hitem, de már feladtam az egészet. Nem értem nekem miért nem jön össze. Biztos ennyire ronda vagyok. Sokszor elgondolkodom érdemesebb lenne meghalni, mert mások már végig keflték az életüket eddigre, míg én egy lányt sem tudtam megölelni.
Nagyjából jól látod, de
1. csak a sok szextől nem feltétlenül fognak kitágulni
2. A korunkbeli férfiak többsége MÉG nem érintett, de a 25-30% már biztos.
A fájdalmad átérzem, nekem is borzasztó fájdalmas, hogy a nők habzsolhatják az életet míg nekem semmi öröm nem jutott.
Nem is akarnám elvenni tőlük ezt, csak azt szeretném ha nekem is jutna, jutott volna sok-sok élvezet.
A munkára is nehéz koncentrálnom és már arra is lelki erőm, gogy munkán kívűl bármiben képezzem magam.
Mindig nagyon reménykedtem, hogy soha nem élem meg a 30-at, sajnos ebben sem volt szerencsém. Már csak abban reménykedhetek, hogy a nyomorult életem minél hamarabb tönkreteszi a szívem és legkésőbb 40 évesen megdöglök.
Alternatívának még annak örülnék, ha lenne gyógyszer ami megszabaditani minden vágytól és csak ennék, aludnék, dolgoznék anélkül, hogy bármi másra vágynék. Mint egy beprogramozott robot. Nyugodt, békés életem lehetne.
33F
Van egy volt osztálytársam, aki a sok sikertelen párkereséses próbálkozás után, a húszas évei elején megszállott módon vallásos kezdett lenni.
Most 42 éves, és szűz. Még mindig azt várja, hogy a teremtő, majd kijelöli mellé a társát.
Nehéz lehet megtartani a hitét, miközben azt látja, hogy még a kis tini csajok is mind a barátjukkal élvezik az élet szépségeit.
33...
Pld ezért?
"hogy a nők habzsolhatják az életet míg nekem semmi öröm nem jutott."
Miért pont csak a nőkre féltékeny ebben, a hasonló korabeli férfiak akik orrba szájba dugnak mitől más?
Meg ez a "meg akarok halni" önsajnáltatás. Ebből nem lesz neki punci a jövőben sem...
A nők férfiasodnak, a férfiak nőiesednek.
Nőknek egyszerűbb "megfelelő" partnert találni. Mindenkinek akad aki meg akarja dönteni. Kérdés hogy kinek hagyja.
Férfinak küzdenie kell, magától csak él és létezik a kutya se fog odamenni hozzá, hogy hejj szép fiú megdugnál?
Küzdeni kell érte. Mondjuk ilyen nagyon maszkulin nővel nekem sincs kedvem. De kinek mi.
Ezért van hogy kevesebb nő marad szüzen mint férfi.
Egyébként érdekes mert mind két nem nél folyamatosan nő az arányuk, miközben egyre korábban kezdi a szexet aki tudja persze.
Társasági életet kell élni, önbizalmat gyűjteni aztán nem várni hanem megpróbálni csajokat felszedni. Elején nem valószínű hogy sikerül, de előbb utóbb menni fog.
Útca az ilyen embereké, más szituációkban ismerkedők ritkán mernek próbálkozni az útcán. Te oda mész durr bele és kiderül. Jajj nem úgy hogy jajj de jó melled van úgy megdugnálak. Persze nem zárom ki hogy lesz vállalkozó szellemű.
Ha nagyon nem megy az önbizalom, akkor egy fizetőset javaslok, hogy túless rajta. Olyat aki normális. Párszor elmész, helyre tesz alaposan.
Aztán könnyebb lesz.
Szegény szeplőtlen, ártatlan szűzies férfiak. 😔 Bárcsak a nőket nem csak a szex érdekelné, és erőltetnék rá magukat a férfiakra amikor ők csak kezet akarnak fogni 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!