Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2022ben Magyarországon egy 21 éves fiúnak mennyire jövedelmező, mennyire éri meg hím prostituáltnak állni? Adózni kell utána? Lányok, nők ti vevők lennétek rá?
Szerintem 21 évesen semennyire. Ha férfias vagy, talán akkor, de ennyi idősen aligha van így 27-30 körül szerintem kelendőbbek a pasik (bár ugye eleve kevesen vesznek igénybe ilyen szolgáltatást)
N
Talán a búzásoknál van rá igény.
Nőknél is csak az idősebbeknél , amolyan kisérő személyként.
AZ nem kimondott prosti hanem társ, társalkodó férfi.
De ehhez okosnak és műveltnek is kell lenni és meglehessen jelenni vele estélyeken is.
Igaza van a #4-esnek, csak nem fejtettem ki ennyire.
Bevallom én is kerestem már fizetős férfit, jelenleg is keresek, de! csak 30 körüli jöhet szóba, akinek van valamennyi esze is. Társaságnak kiemelten fontos, hogy a pasi jól nézzen ki és vicces, eszes legyen. Testi kényeztetésre meg valamivel alacsonyabbak az elvárások, de semmiképp se választanék 21 éves fiút. Egyrészt a kisfiús külső miatt, másrészt a tapasztalat hiánya miatt.
Ahogy írták fentebb, a csinos fiatal(os) nő ritka lesz, mint a fehér holló. Inkább az idősebbek és kevésbé vonzó nők fognak keresni, illetve amit kihagytak, de gyakori: párok. Meg persze sok meleg/bi pasas. Ritkán talán ha mázlid van, becsúszhat 1-1 csinosabb özveny/elvált nő vagy hasonló. Én mondjuk pont a kivétel vagyok, fiatal korom ellenére szívesen fizetnék pasinak. Mondjuk én sem vagyok bomba csaj, inkább átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!