Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális?? Hogyha szex közbe nem tudok ellazulni ès szégyenlem a testem vagy olyanokon gondolkozzok hogy vajon mit gondol a partnerom meg hogy milyen hibàs vagyok. 21 èves lány
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 19:47
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Súlyos önbizalomhiány, önértékelési probléma
2/13 anonim válasza:
Ha a párod kíván, nincs okod görcsölni.
3/13 anonim válasza:
Pont az ellenkezőjét csinálod mint amit kellene és ráadásul nem is tudod így élvezni !
Mi lenne ha nem ezzel foglalkoznál hanem a szex által nyújtotta örömökre összpontositanál !!
4/13 anonim válasza:
Én megértelek, én is ilyen vagyok. Komoly önbizalomhiány, testeddel való elégedetlenség okozza. Nekem csak akkor sikerült ezt legyőzni, amikor már a tükörben én is vonzónak láttam magam. Sokat fogytam és izmosodtam, (számomra)bomba alakom lett. Akkor volt az, hogy már lett annyi önbizalmam, hogy nem feszengtem. Sokkal jobb is lett a szex:)
5/13 anonim válasza:
Hány kiló és milyen magas vagy?
Milyen az alakod?
6/13 anonim válasza:
Egy férfi "általában" olyan nővel van együtt, olyanért bolondul, aki tetszik neki. Ha nem tetszenél neki, akkor kihasznál. Akkor dobni kell. Ha tetszel, akkor pedig nincs ok az aggodalomra.
7/13 A kérdező kommentje:
Már két éve együtt vagyunk amúgy.
2021. nov. 14. 20:09
8/13 anonim válasza:
Lányok esetében előforduló, de semmi jára nem vezető gondolkodás.
Van is okod rá, hogy így gondold?
9/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... A párom mindig azt mondja úgy szeret ahogy vagyok de előző kapcsolatomba megcsaltak lehet hogy ezért van ez..
2021. nov. 14. 20:18
10/13 anonim válasza:
#9 Nos, igen, ez lehet az oka... de ha az, akkor ehhez tényelg szakaember (pszichológus) kellene, és nem a GYK recskázásból doktorált szakértői! :)
Amúgy van valami konkrétan a testeddel, ami nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!