Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy új kapcsolatom,és a lány (21 éves) undórodik a nyáltol (sajátjától is) és nem akar franciázni . Ez mitől lehet ? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
25F2022. márc. 30. 17:50
2/8 anonim válasza:
Mondd már el, hogy a nagy udorodásban mit csinál a saját nyálával, ha egyszer undorodik töle???
3/8 anonim válasza:
Mennyi hülye nő van még a világon, jezusom.
4/8 anonim válasza:
Én sajnos őszinte lennék vele, ha nem szereti nem baj, viszont akkor mással csinálhassam életem végéig úgyse bírnám ki, hiába a szeretet....
5/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy a nyála a szájában van akkor is, ha a farkad nem.
6/8 anonim válasza:
Azt csinálnám mint minden józan ítélőképességgel rendelkező ember, aki tudja hogy a szexuális preferenciákban, vágyakban, vagy éppen libidóban meglévő túl nagy különbség így is úgy is aláássa a kapcsolatot. Elébe mennék a problémának és elengednénk egymást. Nem venném el sem magamtól, sem tőle a boldogságot. Olyan párt szeretnék akivel egyeznek a "dolgaink", keressen ő is olyat akivel összepasszol, ennyike.
7/8 anonim válasza:
Érdekes, amúgy lehet én is szakítanék, mert pl mi a helyzet a csókkal? Ott is van nyálcsere. Valamilyen szinten amúgy megértem, én pl szerintem emiatt is utálom, ha kinyalnak, nem bírom, ha nyálazza valami a puncim, de mondjuk fordított esetben semmi problémám nincs a dologgal, sőt.
8/8 anonim válasza:
Vagy elfogadod vagy nem ez rajtad múlik
Én is undorodom tőle nem lehet ezzel mit tenni
(Tudom hogy régebbi a kérdés de hátha van aki még olvassa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!