Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, de akár biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, de akár biszex lányok is írhatnak. Volt már szexuális kapcsolatod egy nálad izmosabb lánnyal?

Figyelt kérdés
Mennyire volt izmos? Anál is volt, esetleg szex, vagy csak lazább dolgok pl szkander? Mennyire gyakran találkoztatok?

2021. dec. 21. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt,de nem kellett vele megküzdeni,csak szexeltünk. Ja,anál nem volt,egyiken sem szeretjük. F.
2021. dec. 21. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, de mindíg is akartam. De ők nem akarnak engem, mert nem vagyok sportos.
2021. dec. 21. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
még sosem láttam, hogy anál után azt írják, hogy esetleg lazább szkander... Én imádom a sportos, erős lányokat, viszont a férfi nyers erőt nehéz letagadni, akármennyire erős egy lány, egy férfi izomzattal nehezen veszi fel a küzdelmet. (csak nyers erőt nézve)
2021. dec. 21. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt. Nem volt anál. Attól, hogy izmos, ő még nő volt, én meg férfi. F 43
2021. dec. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!