Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan pillanat a kapcsolatotokban, hogy úgy éreztétek a párotok nem nyújtja azt szexuálisan amire vágytok és emiatt egyre nagyobb volt a kísértés arra, hogy mással megpróbáljátok? Szeretőt tartanátok vagy szakítanátok inkább?
Nem pillanatok, hanem napok, hetek, évek.
Se a külső partner, se a szakítás nem vált be, marad az élethosszig tartó álmodozás (sóvárgás), de gondolom hosszú kapcsolatban élőknek ez nem újdonság.
És hát ott a másik fél, aki gondolom szintén vágyna valami másra de nem akar beszélni róla.
Beszélni, beszélni, beszélni!
És amikor megtudod a legtitkosabb álmát is, bármi is az, valóra váltod. És hidd el, ő sem lesz hálátlan.
#3 igazad van nagyon is,mert csak beszéddel lehet a dolgokat,vágyakat megoldani,de mint én aki milliószor elmondtam és csak meghallgat és itt vége is. Ezzel csak eltávolodok,nem kivánom vele a szexet,meg maga a testét se,ezzel a hozzáállással csak ezt éri el. Mindig úgy legyen ahogy Ő akarja.
Igaz nem lány vagyok,hanem nő,ezért elnézést kérdező:-),de muszáj volt hozzászolnom.
#2-es vagyok
Azért nem vált be a külső partner mert nagyon zavart a hazudozás, a bújkálás, a gyors elválás, egyszóval az, hogy nem teljes értékű kapcsolat.
#8 4 vagyok.
#9 választ is adott,annyi különbséggel,hogy még nem hagytam el.
Csak szeretkezni szeretnék hosszan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!