Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért nem örül annak ha fiatalon komoly kapcsolatot akarna vele egy fiú?
Miért jó neki az ha több fiút kipróbál?
Én fiúként örültem volna ha tiniként találtam volna barátnőt, de sok lány nem így gondolkozik.
Sztem pont a lányok akarnak korábban komoly kapcsolatot.
Ezért is jobb, ha a srác az idösebb.
Persze aláirom h mindkét oldalon vannak kivételek.
Kérdező! Köszönjük az újabb kérdést ebben a témában!
Komolyan már külön kategória kene (ennek az 1 vagy lehet több kérdezőnek) a gyakori-n, mondjuk, ilyesmi “Normális, jó fiú szenvedése”
Amúgy meg mindig durván általánosítasz, a legtöbb no akar párkapcsolatot, (az mondjuk lehet nem veled), akik meg nem, azok hagy csináljak azt amit szeretnének, ahogy a férfiaknak is lehet, mégsem találkozok ennyi picsogassal itt nőktől, ok akkor inkább a baratnoiknek panaszkodnak.
Azért biztos, ami biztos tedd fel meg napi 2-szer minimum a kérdést, hátha egyszer itt találod meg a választ…
Jelentettem a nyomorék kérdésed mert feltételezhető hogy már megkérdezted ugyan ezt.
Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!