Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-15 év körüli szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-15 év körüli szingli lányok! Van olyan, aki komoly kapcsolatot szeretne már ilyen fiatalon is?

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én komoly kapcsolatot akarok 16/L
2012. júl. 6. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Van igen:) Csak ritka ez a hozzáállás az ellenkező nem felől is.. :) 14/L
2012. júl. 6. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyelőre semmilyen kapcsit nem akarok.:-)14L

De vannak ismiim akik igen.

2012. júl. 6. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:

a másodiknak igaza van. van:D:D sőt. az én baráti körömben szinte mindenki azt akar.

15/L

2012. júl. 6. 19:50
 5/8 anonim válasza:

Bármennyire is benne vagyok ebben a korosztályban, azt kell, hogy mondjam, ilyen korban még nincs "komoly kapcsolat". És ahogy az előzők is írták, az ellenkező nem ilyen szinten nem annyira érett, mint mi. :)

Amúgy visszatérve a kérdésre, igen, én szeretnék.

15/L

2012. júl. 7. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Van abban vmi, amit az előző írt.. ilyen fiatalon mi számít "komoly kapcsolatnak"?:) amikor tervezik pl. a már 2013-as közös nyarukat? vagy csak a jövőheti ott alvást/mozizást? vagy elég ha tervezgetik a jövőjüket?-vannak terveik a közeljövőre de ha szóba kerül a távolabbi jövő(legyen szó a következő nyárról vagy akár 20 évvel későbbről), akkor azt már nem együtt képzelik el, de ha ez nem zavarja őket és élvezik az együtt létet, akkor ettől eltekintve még komoly a kapcsolatuk?hmm..?:)

15/L pillanatnyilag nem tudom, hogy komoly kapcsolatom van-e a barátommal vagy sem és azt sem tudom, hogy most mit szeretnék :D de végül is ráérek még kitalálni

2012. júl. 9. 23:42
 7/8 cseszter20000 válasza:
van ja és én 12 :)
2012. júl. 10. 18:55
 8/8 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot szeretnék. 15/L
2012. júl. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!