Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy jóval idösebb férfi 18l és 56f. Nem tudom hogy lehetne-e köztünk szerelem? Az idös férfiaknak mire kell egy fiatal lany? Komoly kapcsolatra ne is számitsak? Hogy álljak az egészhez?
Nagy a korkülönbség.... A férfi lehet, hogy élvezné, de te hoszú távon aligha...
Egy idősebb férfit a fiatal lány teste, fiatalsága csábítja leginkább. ( Nyílván vannak kivételek is...)
Szerintem komoly kapcsolatra ne számíts...
21 vagyok, a barátom 57. És 4 éve vagyunk együtt.
Sokkal nagyobb eséllyel lesz köztetek komoly kapcsolat, mint egy veled egyidőssel.
Hát mondjuk ekkora korkülönbségnek én sem vagyok a híve, de azért ha azt nézzük, az utolsó hozzászólónak is van némi igaza! Én nem mozgok nagyon fiatalabb (18-20 éves) körökben, de amit csak az utcán, tömegben, ill akárhol hallok néhány tizenéves sráctól, h mennyire csak szexuális tárgynak tekintik a nőket, hát kicsit értem is a lányokat, h egy jó részük inkább 10-15 akár 20 évvel idősebb pasira hajt! Mert valóban, a szex mellett azért nagyobb rá az esélyük, h emberszámba is veszik őket!
De nyugodtan mondjátok, h nincs igazam!
28f
ez beteges
persze ha lóvés a csávó, akkor érthető
ezek a mai fiatalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!