Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Készen állhatok 14 évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dóri Scene kérdése:

Készen állhatok 14 évesen már egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy 16 éves fiú, és össze szeretnék vele jönni. hogyan adjam a tudtára szerintetek?

2012. ápr. 13. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak magamból indulok ki:

én biztosan nem voltam készen 14 évesen, nem is foglalkoztatott, biztosan nem voltam érett rá.

Ha kapcsolat alatt közös sétát, puszit, és kézfogást értesz, akkor oké, de szerintem ennyi elég lesz ennyi idősen..

2012. ápr. 13. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős vagyok és sztem nem.
2012. ápr. 13. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:

a fiú nemrég még 17 volt... fiatalodik? :D Nem is tudtam, hogy ha elég sokszor kérdezed meg, akkor visszafelé jár az idő.

Egyébként, próbáld ki! Ezt sehonnan sem lehet tudni. 14 éves elég fiatal... de legalább szerzel egy kis tapasztalatot, és nem itt a net előtt vergődsz.

Amúgy bárhogyan a tudtára adhatod. A képébe is vághatod, de ha csak sokat mosolyogsz rá, keresed a társaságát, néha esetleg véletlenül megérinted, hosszan a szemébe nézel, vagy csak úgy megsimogatod a fejét... tehát célozgatsz :P

Panaszkodsz, hogy nincs mit csinálnod stb :D

2012. ápr. 13. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen jöttem össze a barátommal, másfél éve :D Azóta is együtt :D
2012. ápr. 13. 20:53
 5/7 Monácskaaa válasza:

Sajnos ma már itt tartanak a mai fiatalok. nagyon korán elkezdik... szégyen ahogy viselkednek.

Ha komolyan gondolod, akkor beszélhetsz vele szerintem. De ha nem, akkor ne állj be a tiniribancok sorába. Azt hogy készen állsz e, neked kell érezned. de szerintem nem. ne ez legyen egyenlőre a fontos. ráérsz még. nem maradsz le semmiről!

2012. ápr. 13. 22:18
 6/7 anonim válasza:

Szerintem igen!

Te döntöd el hogy mikor állsz készen!

(Persze remélem h nem annyira komoly kapcsolatra gondoltál!)

Én sok sikert kívánok hozzá! ;)

2012. ápr. 19. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem igen(de olyan kapcsolatra gondolok ,hogy csak fogjátok egymás kezét,sétáltok meg ilyesmik)

Amúgy én is 14 vagyok:)

2012. ápr. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!