Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem egy jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy jóval idösebb férfi 18l és 56f. Nem tudom hogy lehetne-e köztünk szerelem? Az idös férfiaknak mire kell egy fiatal lany? Komoly kapcsolatra ne is számitsak? Hogy álljak az egészhez?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 12:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%

"én az ilyen idös emberekben láttam a jövőmet"

a matekkal hogy állsz?

- te 25 éves leszel, amikor ő 63

- te 30 éves leszel, amikor ő 68

- te 35 éves leszel, amikor ő 73

- te 38 éves leszel, amikor ő ... :-(

te tudod, a te életed

2012. júl. 2. 15:58
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
ez nagyon durva korkülönbség. Egyébként apáddal milyen a viszonyotok? Nem-e pótapát keresel benne?
2012. júl. 2. 22:57
 13/27 anonim válasza:
81%
Fiatalok , életrevalók, tüzesebbek, szexisebbek, finom a bőrük... A középkorúak már túl vannak pár csalódáson esetleg váláson, életuntabbak, pár gyermeket megszültek elhagyják magukat tisztelet a kivételnek. Egy 18-20-on évessel nem vehetik fel a harcot. Jövője szerintem nem lehet ennek a kapcsolatnak. Egyrészt más az érdeklődési kör. Te gondolom szeretnél eljárogatni ide oda esetleg néha-néha szórakozni menni, de ő közel a 60-hoz nem fog olyan helyekre járni. Aztán te majd szeretnél gyereket, de ő lehet nem akar, mert már túl idős lenne hozzá.
2012. júl. 3. 13:22
 14/27 anonim válasza:
100%
Azért a 10-15év és a 28év között van némi különbség.
2012. júl. 3. 13:26
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Apád főnöke? Elég necces!

És ha összejöttök és fél év után elhagyod, akkor apád kereshet új állást?

2012. júl. 3. 22:37
 16/27 anonim ***** válasza:
72%
Semmiképpen ne menj bele ebbe. 38 vagyok és már hozzám is túl fiatal lennél. Hozzá pedig...
2012. aug. 4. 15:56
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

Ha én 56 lennék és egy helyes 18 éves csajszi szemet vetne rám én egyből megkeresztelkednék és hálát adnék Istennek a csodáért! Azthiszem hogy minden komoly nőiesség és felnőttség iránti igényemet beáldoznám, a fiatal életerőért, vonzó szexi lányos testért, és a lélekfiatalító kisugárzásért cserébe.

Mindazonáltal tisztában lennék vele hogy ez olyan lenne mint egy űrrepülés. Földöntúli fantasztikus élmény, hihetetlen kaland és valami olyasmi amiért ezrek irigyelnének, de egyszer le kell szállni és ki kell mászni belőle mert nem tarthat örökké. A lány életét venném figyelembe, hogy ne torzítsam el a jövőjét olyan mértékben ami neki már hátrányos lenne. Magyarul nem akarnám magamhoz láncolni, ellenben megpróbálnám viszonozni mindazt a hihetetlen világot amit tőle kapnék míg tart. Tanítanám segíteném és formálnám hogy minden tekintetben nyerjen velem és hogy mikor vége egy pár év után akkor sikerrel fogasson hozzá a saját és neki való élete építéséhez. Persze az apjának egy k szót se szólnék, és mindez előbbi azon alap feltételezésből indul ki hogy független vagy laza kötelékben élek és az egzisztenciám némiképp kritikustól különböző állapotú. :)

Ha feleségem és családom lenne akkor persze az nagyon bonyolítaná a dolgot. Kb annyira mint egy szöges ketrec amely akadályozza hogy megsimogassam a közepén üldögélő édes pofi kutyakölyköt. De valószínűleg megpróbálnám és persze a csajjal is. :D

30F

2013. jan. 25. 00:45
 18/27 anonim ***** válasza:
81%
17-es! Nagyon korrekt volt, amit írtál!
2013. jan. 30. 18:38
 19/27 katal1nka válasza:
100%
Neked inkàbb apahiànyod van, nem tudom, milyen a kapcsolatod az apàddal, de azok a lànyok fordulnak idösebb férfiak felé, akik biztonsàgot, megnyugvàst keresnek az életükben. Az idösebb férfi adhat igazi szerelmet, -talàn az utolso fellàngolàs -de igaza van az elôttem szoloknak, ö màr sok mindent megélt. En egy 47 éves nö vagyok, aki egy tölem 16 évvel idösebb férfivel éltem 11 éven keresztül. Szép volt, de nem tartott örökké ez sem!
2013. szept. 30. 01:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

17-es

Nekem is volt ilyen- Életpálya egyengetős, korrekt "segítőkész" 56 éves pasim

Vége lett (én szakítottam), összetörtem, ő lazán és nagy élményekkel túl tette magát a dolgon. Magányosan, és kihasználva érzem magam.

Fájdalom nélkül nem lehet kiszállni

2014. ápr. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!