Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól sejtem, hogy a ma 15-21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy a ma 15-21 éves lányok már nem szüzek és széjjel-szertekezték az agyukat míg a legtöbb igen sok pasi 30 környékén is szűz?

Figyelt kérdés

Vajon tágak már?

Vicces hogy a nálam fiatalabb lányok mennyire tapasztaltak, még én nem is voltam nővel 28 évesen.

Ezt nagyon igazságtalannak érzem, mert teljesen átlagos normális pasi vagyok és azok közé tartoztam aki még rendszeresen imádkozott. Volt hitem, de már feladtam az egészet. Nem értem nekem miért nem jön össze. Biztos ennyire ronda vagyok. Sokszor elgondolkodom érdemesebb lenne meghalni, mert mások már végig keflték az életüket eddigre, míg én egy lányt sem tudtam megölelni.

2022. jún. 1. 23:08
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy képzeld, a szextől nem tágul ki a punci, és a srácok farka sem kopik el attól, hogy használják.
2022. jún. 2. 02:53
 22/53 anonim ***** válasza:
89%

Valamiben mégis lehet hibázol, ha még egyetlen egy sem jött össze...

Csak pár ötlet, lehet a viselkedésed, ahogy beszélsz gáz... ( nálam is próbálkozott egy fiatalabb srác, de olyan gáz dumával,hogy hihetetlen, aztán utána meg engem szidott...)

Lehet nem olyanoknál probalkoztál, akiknek az esete vagy, esetleg eleve foglaltak voltak...

Magamból kiindulva sosem az ilyen olyan kigyúrtat kerestem, nekem fontosabb érték, hogy normális értékrendje legyen, ahogy velem beszél, ilyesmik. Mondjuk a vallásos részt nem tudom mennyire toltad, engem taszított volna...

2022. jún. 2. 04:18
 23/53 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha itt picsogsz akkor nem is lesz csajod sose.

Valamit azért tegyél érte.

De megsúgom neked, amelyik csaj sokat szexel, az is férfiakkal teszi.

Tehát ugyan annyi a férfi mint a nő.

2022. jún. 2. 06:06
 24/53 anonim ***** válasza:
82%

Te egy inteligens,okos,kifinomult férfi vagy. 😂

Én 15 éves korom óta szexelek fincsi lányokkal.

Nem vagyok kigyurt,se paraszt,se 20 centis lőcsöm sőt,még szerintem jóképű sem vagyok.

De szeretnek a lányok🤗

Lehet lúzer a keresztneved?

2022. jún. 2. 07:02
 25/53 anonim ***** válasza:
91%
Nem tágul ki a punci.A picsogás helyett tegyél azért hogy legyen.Sokszor elgondolkodol jogy értelmes lenne meghalni...hát van baj nem kevés.Változtass a dolgokon először utánna csajozz már ha összejön egy baratnő.
2022. jún. 2. 07:46
 26/53 anonim ***** válasza:
93%

30 vagyok és 15 évesen vesztettem el. Úgyhogy ez nem újdonság xD

Ja és össz 2 pasival voltam eddig és attól senki se lesz tág mert sokat szexel. A pasik farka se kopik el...

2022. jún. 2. 08:05
 27/53 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem bérelj egy kurvát és dugd meg.
2022. jún. 2. 09:05
 28/53 anonim ***** válasza:
72%

Juj de irigy itt valaki, hogy még életében nem látott puncit.

Igen, 15 éves korom óta élek rendszeresen nemi életet. Nagy átlagban az embereknek 15-20 évesen már össze jön az első szex, de te még mindig olyan szinten vagy agyilag mint egy 12 éves aki azt gondolja hogy a sok szextől a nő kitágul:D szerintem tanulj még egy kicsit a témában.

2022. jún. 2. 09:19
 29/53 dregor ***** válasza:
94%
30 körül a pasiknak igen kis %-a szűz... csak itt gyakorin szinte mindegyik fent van, ezért tűnik úgy, mintha sokan lennének. :D
2022. jún. 2. 10:19
 30/53 anonim ***** válasza:
68%
20 éve is szétkurtuk az agyunkat.Velünk egykorú és idősebb fiúkkal.A puncim meg most is szoros,lehet edzeni azt is.Szeretik is,ha szorongatok vele.
2022. jún. 2. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!