Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól sejtem, hogy a ma 15-21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy a ma 15-21 éves lányok már nem szüzek és széjjel-szertekezték az agyukat míg a legtöbb igen sok pasi 30 környékén is szűz?

Figyelt kérdés

Vajon tágak már?

Vicces hogy a nálam fiatalabb lányok mennyire tapasztaltak, még én nem is voltam nővel 28 évesen.

Ezt nagyon igazságtalannak érzem, mert teljesen átlagos normális pasi vagyok és azok közé tartoztam aki még rendszeresen imádkozott. Volt hitem, de már feladtam az egészet. Nem értem nekem miért nem jön össze. Biztos ennyire ronda vagyok. Sokszor elgondolkodom érdemesebb lenne meghalni, mert mások már végig keflték az életüket eddigre, míg én egy lányt sem tudtam megölelni.

2022. jún. 1. 23:08
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Ja persze, látom ezért van mindenki p*csanadrágabn, meg a goldengate-en.
2022. jún. 1. 23:49
 12/53 anonim ***** válasza:
89%
A goldengate-n én nem nagyon láttam valódi igazi nőket, kb fél évvel ezelőttig, azóta be sem léptem, kamukkal van tele.. picsanadrág? hol látod őket? megyek akkor arrafelé vadászni kicsit. :D :D
2022. jún. 1. 23:52
 13/53 anonim ***** válasza:
93%

és ha valaki p*csanadrágban van (ami amúgy egy teljesen szokványos nyári szabadidős viselet), akkor biztos szétk*ratta magát...

nem csoda, hogy még nem voltál nővel 28 évesen.

2022. jún. 1. 23:53
 14/53 anonim ***** válasza:
67%
egyébként a srácok nagy többsége is elveszíti a szüzességét legkésőbb kb. középsuli vége felé.
2022. jún. 1. 23:53
 15/53 A kérdező kommentje:
persze persze :D hagyjuk má! :D
2022. jún. 1. 23:58
 16/53 A kérdező kommentje:
Elég szomorú hogy csak a kigyúrt, kivagyge*i lebaszok neked -ebereknek van esélye családalapításra meg kiélni a vágyait, az ilyen utolsó prosztó parasztok mindig jól járnak mert ez kell nektek. Aki művelt azt meg magasról leszarjátok. Mert kell a like meg a nagy pénisz ez az igazság. Ez egy tükör nektek, milyen ordenáré világotok is van.
2022. jún. 2. 00:03
 17/53 anonim ***** válasza:
89%
Uristen 7-es valaszolo imadlak!!
2022. jún. 2. 00:13
 18/53 anonim ***** válasza:
65%
En 22 eves vagyok es igen igaz, eleg sok pasival voltam mar
2022. jún. 2. 00:32
 19/53 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, ha tényleg olyan művelt és kifinomult ember lennél, mint ahogy próbálod beállítani, lett volna már barátnőd. Engem és egyik nőismerősömet sem vonzotta soha az általad leírt férfitípus, sőt. Elég taszító, hogy a saját balf@szságod miatt a nőket tartod hibásnak, és megpróbálsz rájuk húzni egy sablont, ami megnyugtatja a kis lelkedet, hogy veled nincs semmi baj.
2022. jún. 2. 00:54
 20/53 anonim ***** válasza:
93%
Az incelek természetes módon kiszelektódnak
2022. jún. 2. 01:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!