Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy majdnem 14 eves es egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mar majdnem 2 honapja beszelnek neten kerseztul, elegge jol kijonnek egymassal es nagyon egymas idealjai. A lany szulei feljelentest tettek a ferfi ellen a rendorsegen. A lany szulei nem tudjak h miket beszeltek csak azt tudjak h egy huszon eves ferfival beszel a lany. Arra vagyok meg kivancsi h szerintetek a ferfit letartoztathatjak mert csak beszelgett a lannyal? Es a szulok helyesen tettek azt h egybol feljelentettek a ferfit? En ezt nem valami igazsagosak erzem a fiuval szemben...egyebkent egy haveromrol van szo, aggodom erte h erdemes e meg beszelgetniuk egymassal. Szerintem amugy a kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan. Szoval mindenben nagyon hasonlitanak. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 01:30
 81/99 anonim válasza:
82%

Érdekes, hogy senki nem emelte ki: mindössze 2 hónapja beszélget a 13 éves kislánnyal és MÁR TUDJA HOGY ÖSSZEILLENEK SZEXUÁLISAN. Még csak nem is találkoztak, nézett a szemébe, fogta meg a kezét. Így még undorítóbb. Kinézett a neten egy gyereket és meg akarja dugni.

A kérdésedre válaszolva: Igen helyesen tették, hogy feljelentették. Ez kiskorú megrontása.

Azoknak akik azt hozzák fel hogy 150 éve ilyenkor már szültek: Azt elfelejtitek, hogy 50 évesen már nagyon öregnek számítottak. Korán haltak az emberek. Genetikailag sokkal hamarabb fejlődtek. Egy 12 éves fiú, lány úgy nézett ki mint egy 18-20. Hamarabb fejlődtek. Egy 14 éves már elvezetett egy saját birtokot. Egy ma 15 éves azt se tudja, mihez kezdjen ha beállítanák a navhoz vagy szimplán csak a kormányablaknál kell ügyet intézni.

Személyes véleményem szerint egy 14 éves gyerek. 15 évesen kezd igazán kamaszodni hormonálisan. De egy 21 éves se neveznék férfinek csak fiúnak. Az a szomorú, hogy biztos önbizalom hiányos, vagy van valami a személyiségében ami miatt a saját korosztályának nem kell.

2021. júl. 18. 03:36
 82/99 anonim ***** válasza:
78%

78! Tehát azt mondod, hogy egy 13 éves gyerek teste olyan, mint egy kifejlett női test. (Ezt már csak azért kérdezem meg, mert saját tapasztalatom, hogy mint nő, nagyon máshogy néztem ki 13 és 20 évesen. De nyilván én vagyok a hülye) Emellett azzal nem is kell foglalkozni, hogy amúgy gondolkodásban, érzelmileg teljesen éretlen. Jól mondom?

Milyen nőies viselkedése lehet egy gyereknek? Mire gondolsz? Gyerekes viselkedése talán, na de nőies… nagyon erőlködsz, hogy megvédd a pedofíliát, de nyilvánvaló okokból, ez eleve nem megy.

Ha csak az én fejemben létezik a “többi idióta f*szság”, bár nem tudom mit értesz ez alatt, akkor ezt miért bünteti törvény? Vagy nézd meg az USA-t, ott, ha 18 alattival kezd egy felnőtt, az megy börtönbe. Az is csak idióta f*szság?

Tényleg nagyon szórakoztató látni, hogy mennyire próbálják itt néhányan megmagyarázni, hogy gyerekeket megrontani, kihasznál és manipulálni miért nem rossz dolog, de egyben ijesztő is, hogy szabadlábon vannak.

2021. júl. 18. 09:26
 83/99 anonim ***** válasza:
3%
84
2021. júl. 18. 11:27
 84/99 anonim ***** válasza:
23%

#82 A szexuális vonzalmat nem lehet letagadni, legfeljebb lehazudni. Az emberi nőstény, 12-14 évesen ivarérett lesz, és ezért a természetes evolucio úgy alakította, hogy nemileg vonzová tette őket, különben nem volna esélye szaporodni, és kihalna.

Törvényekből meg nem lehet kiindulni, az csak egy aktuális jó rossz társadalmi állapotot definiálnak, a zsidokat, boszorkányokat, homoszexuálisokat is, mindig törvényesen üldözték, gyilkolták.

Amúgy meg femináciként, simán csak hazudsz, nincs szo senkinek az állitolagos megrontásáról. A szexuális vonzalom, az egy érzes, gondolat, esetleg emberek, véleménye.

2021. júl. 20. 01:16
 85/99 anonim ***** válasza:
65%

84! Menj már el orvoshoz, nem vagy normális!

Ivarérett? Lehet hogy a másodlagos nemi jegyek fejlődése ELKEZDŐDIK, de még messze van a kifejlett, érett női testtől. Ahogy maga a test is tovább fejlődik, ezért veszélyeztetett terhesek a “tinimamik”, mert fenn áll a veszély, hogy a magzat nem tud megfelelően fejlődni, mert az anya szervezete a saját fejlődését tartja előbbre. Lehet, hogy az őskorban, meg a történelem során gyakran ennyi idősen gyerekeket szültek a lányok (gyerekek), de milyen is volt a halálozási arány? Mind a gyerek, mind az anya szempontjából? Csak töredékük maradt életben. Szóval ezzel példálózni elég gyenge.

A törvények meg pont azért vannak, hogy kiinduljunk belőlük, alapvetően a társadalmi normákat követik. Az viszont érdekes, hogy a történelmi eseményekre hivatkozva a törvények validitását megkérdőjelezed, viszont a gyerekházasságokat, és gyerekek erőszakolását tradíció, és evolúció (lol) címszó alatt azért elfogadhatónak tartod. De akkor ne is legyenek törvények? Akkor elhiheted, hogy az ilyen beteg pedofil barmok ellen hajtóvadászat indulna, és nyilvános kínzások és és kivégzések lennének. (Ezt szerintem sokan támogatnák amúgy is.)

Az femináci érv, hogy ne használjunk ki gyerekeket, és lehetőség szerint ne manipuláljuk őket olyan dolgokba, amiknek a súlyát és következményét éretlen gondolkodásuk miatt nem képesek teljesen felfogni? És az is, hogy azok, akik ezt megteszik, gerinctelen férgek? Jó, akkor femináci vagyok, ha ez a gyerekek ellen elkövetett erőszak elleni felszólalást jelenti. Oké.

Továbbra sem értem, hogy egy éretlen gondolkodású, naív, könnyen manipulálható védtelen gyerekkel szemben mi az, ami mégis annyira meggyőző, hogy “de meg lehet őket d*gni” érv egyáltalán felmerül. Csak azért, mert már menstruál, és elkezdett nőni a melle? Undorító minden féreg, akinek ennyi elég.

2021. júl. 20. 10:53
 86/99 anonim ***** válasza:
54%
#85-ös teljesen igazad van. A 84-es csak egy pedofil aki annyira kanos, h bárkit meghúzna jajj vonzalom címszóval.
2021. júl. 20. 11:20
 87/99 anonim ***** válasza:
88
2021. júl. 20. 11:36
 88/99 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen egyet értek.

Egyébként én emlékszem, hogy volt az osztályunkban olyan lány, aki csak 15 évesen kezdett el menstruálni, 12 évesen csak 2-3 lány, szóval még ha ehhez is köti az érveit ez a bolond, bukta az egész.

Nem mintha a többi érve valid lenne. 🙄

Azt nem értem, hogy a moderátorok miért nem tették még ki a szűrét innen.

2021. júl. 20. 12:00
 89/99 anonim ***** válasza:
24%

Ha akarja a lány, akkor minek jelentgetik fel a huszonéves kora elején.A hatóságoknak is van jobb dolguk.

Akkor kellene feljelenteni, ha bántja a lányt.

Ezek nem normálisak.

2021. aug. 5. 16:35
 90/99 anonim ***** válasza:
24%
Dugjatok, oszt csókolom.
2021. aug. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!