Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy majdnem 14 eves es egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mar majdnem 2 honapja beszelnek neten kerseztul, elegge jol kijonnek egymassal es nagyon egymas idealjai. A lany szulei feljelentest tettek a ferfi ellen a rendorsegen. A lany szulei nem tudjak h miket beszeltek csak azt tudjak h egy huszon eves ferfival beszel a lany. Arra vagyok meg kivancsi h szerintetek a ferfit letartoztathatjak mert csak beszelgett a lannyal? Es a szulok helyesen tettek azt h egybol feljelentettek a ferfit? En ezt nem valami igazsagosak erzem a fiuval szemben...egyebkent egy haveromrol van szo, aggodom erte h erdemes e meg beszelgetniuk egymassal. Szerintem amugy a kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan. Szoval mindenben nagyon hasonlitanak. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 01:30
 21/99 anonim ***** válasza:
93%

Én nőként emlékszem milyen volt 14 éves kislánynak lenni.

Egyszerűen az élettapasztalata a fiúnak annyival több, hogy rögtön fantasztikusan okosnak, és világinak tűnik tőle.

És persze ő meg érettebbnek érzi magát a fiu6

2021. júl. 15. 02:02
 22/99 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, hamarabb elküldtem.

.... Érettebbnek érzi magát a fiú mellett, komolyabban is kezd el viselkedni (automatikusan, észre se veszi)

De ettől még testileg-lelkileg kislány.

Egy 14 éves randizzon inakánbb a 15-16 éves fiúkkal, jobban illik hozzá.

És szülőként én is feljelentést tennék.

Mint a huzat.

2021. júl. 15. 02:05
 23/99 anonim ***** válasza:
38%
Valójában, ebben még az idióta törvények ellenére sincs semmi büntetendő. Semmilyen törvény nem tiltja, hogy 14 éves kor előtt valakinek idősebb ismerősei legyenek. Ez tényleg csak hisztéria. Egy 13 éves pedig nagyon messze van a pedofil kategoriától. 100-150 éve a nők ebben a korban szültek. Egy 13 évesnek már legalább volt egy gyereke, de a kettő sem volt ritka.
2021. júl. 15. 02:08
 24/99 A kérdező kommentje:
akkor most tenyleg bortonbe fog kerulni a fiu? csak azert mert beszelt vele?
2021. júl. 15. 02:09
 25/99 anonim ***** válasza:
14%

Ne foglalkozz semmivel és senkivel!!

Szeressétek egymást!

Ennyi.

2021. júl. 15. 02:45
 26/99 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, hogy akik azt írták, jó ötlet volt feljelentést tenni, hol élnek. Azért még senkit nem csuktak le, mert _beszélgetett_ nagykorú létére egy 14 éven alulival. Akkor lehetne tenni bármit is, ha dugnának, és erre lenne bizonyíték. Most az egy másik lapra tartozik, hogy úgy morális szempontból elítélendő-e, amit csinálnak (pontosabban amit a srác csinál a lánnyal).
2021. júl. 15. 03:08
 27/99 anonim ***** válasza:
87%

Te vagy az a szerencsétlen, aki hetek óta arról ír ki kérdéseket, hogy legális-e lefeküdni egy 14 évessel?

Ezesetben a lány még nem 14 éves, tehát BÜNTETENDŐ. Az, hogy szerinted “összeillenek szexuálisan”, arra enged következtetni, hogy szexuális tartalmú üzeneteket váltanak egymással, ami SZINTÉN NEM OKÉS (abban nem vagyok biztos, hogy már az is büntetendő-e, de ha pl. szexi képeket küldözgettek, az bizony az).

Tipikus pedofil duma, hogy “érettebbnek tűnik a koránál”, “nagyon racionálisan gondolkodik”, a fszt. Pontosan emlékszem, hogy amikor én voltam 13 év körüli, nekem is írogatták és mondogatták azt FELNŐTT FÉRFIAK, hogy milyen érett vagyok a koromhoz képest, “fel se tűnik, hogy én fiatalabb vagyok”, és visszagondolva ROHADTUL DE FELTŰNT, szó szerint csak egy gyerek voltam, gyerekesen gondolkodtam és gyerekesen néztem ki(!), és iszonyatosan creepy belegondolni, hogy képesek voltak felnőtt férfiak olyanokat mondani, hogy érett vagyok, és “velem úgy lehet beszélgetni, mint egy felnőttel” (és egy idő után persze fel is hoztak szexuális témákat, de szerencsére bekapcsolt nálam a vészcsengő, és ekkor megszakítottam a kontaktot). Valójában itt arról van szó, hogy az ilyen férfiak megrekedtek egy gyerek érzelmi szintjén, ezért ők vannak olyan érettségi szinten, mint az adott 13 éves GYEREK, nem pedig fordítva(!).

Kérdező, könyörgöm, hagyd békén ezt a lányt! Ha nem teszed, remélem, a szülei megvédik szegényt.

2021. júl. 15. 03:33
 28/99 anonim ***** válasza:
89%
Nem!
2021. júl. 15. 03:55
 29/99 anonim ***** válasza:
95%

tenyleg nem en vagyok a ferfi...

persze és ha tényleg nem te lennél, nem aggódnál ennyire a börtönbe kerülés miatt...ez az ősrégi haver duma..

2021. júl. 15. 04:55
 30/99 anonim ***** válasza:
17%

Ne foglalkozz semmivel és senkivel!!

Szeressétek egymást!

Ennyi.

2021. júl. 15. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!