Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy majdnem 14 eves es egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mar majdnem 2 honapja beszelnek neten kerseztul, elegge jol kijonnek egymassal es nagyon egymas idealjai. A lany szulei feljelentest tettek a ferfi ellen a rendorsegen. A lany szulei nem tudjak h miket beszeltek csak azt tudjak h egy huszon eves ferfival beszel a lany. Arra vagyok meg kivancsi h szerintetek a ferfit letartoztathatjak mert csak beszelgett a lannyal? Es a szulok helyesen tettek azt h egybol feljelentettek a ferfit? En ezt nem valami igazsagosak erzem a fiuval szemben...egyebkent egy haveromrol van szo, aggodom erte h erdemes e meg beszelgetniuk egymassal. Szerintem amugy a kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan. Szoval mindenben nagyon hasonlitanak. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 01:30
 11/99 A kérdező kommentje:

8: a lany mar majdnem 14, az azt jelenti h mar serdulo.

9: miert csak annyi ev mulva?

2021. júl. 15. 01:45
 12/99 anonim ***** válasza:
86%
Tudjuk hogy rólad van szó,hiába írod hogy haverod,most fosol mi? Jól is teszed. Az a lány ennyi idősen azt se tudja még mit akar,szerelmes Zsusztin Bíbörtől kezdve a komplett KPOP bandáig.
2021. júl. 15. 01:46
 13/99 anonim ***** válasza:
95%
13 éves lánnyal nem azért nem illik összejönni mert a teste ne volna érett a szexhez, hanem mert baromi könnyen befolyásolható minden gyerek ebben a korban, plussz a törvény bünteti is ha lefeküdnének egymással. A szülők meg tök jogosan tiltják tőle.
2021. júl. 15. 01:47
 14/99 anonim ***** válasza:
75%
#11 Még 13 nem 14,most még pedo kategória. A másik hogy ha 14 lenne akkor is az,hiába jogilag nem az,nem illik egy 21 éves egy 14 éves mellé.Szerencsére a szülők ezt nem fogják úgyse hagyni. Az pedig az Orbán diktatúra sajátossága hogy teret ad a Kaleta féléknek,és lefelé viszik a beleegyezési korhatárt. Én speciel 16 évben határoztam volna meg.
2021. júl. 15. 01:49
 15/99 A kérdező kommentje:

tenyleg nem en vagyok a ferfi...

13. ah, ertem. De ha a lany tenyleg tud racionalisan gondolkodni akkor mar nem is johetnek ossze?

2021. júl. 15. 01:50
 16/99 anonim ***** válasza:
89%
Aki 21 évesen 13-14 évesekte hajt az beteg.
2021. júl. 15. 01:50
 17/99 anonim ***** válasza:
83%
Nem jöhetnek össze mert az apja nem fogja hagyni ha tökös. De szerintem ebből távoltartási lesz nagyon helyesen. És akkor ha csak egy betűt is ír neki akkor mehet a sittre lánynak.
2021. júl. 15. 01:52
 18/99 anonim ***** válasza:
90%

14 évesen kb 98%-ban nem alakul ki életre szóló komoly kapcsolat.

1. 2 hónapig jogilag nem is lehet vele ergo simán feljelenthetik igen és jogosan is.

2. Egy 14 éves mikor ismerkedik a férfi nemmel nem komoly szerelmet akar hanem megismerkedni a vonzalommal

3. Mivel a saját teste növésben van és emiatt a lelke is nem érdemes egy gyerekkel játszani

4. Egy 21 éves meláknak legyen annyi esze h nem kezd egy tinivel. Ott a sok kora beli vagy a közép iskolások.

5. 21 évesen egy paso dugni akar akár komoly kapcsolatban van akár lazában és ha a lány csak évek múlva áll készen h el veszítse akkor, meg neked lesz szar h vissza fogod magad évekig és kiégsz.

19/99 anonim ***** válasza:
91%
Legyen benned annyi becsület és tömösség, hogy nem jössz a kamu haver dumáddal
 20/99 anonim ***** válasza:
30%
Boszorkányüldöző hisztéria van, mint a középkorban, csak most a férfiakat üldözik.
2021. júl. 15. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!