Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki
komoly kapcsolat?
11/99 A kérdező kommentje:
8: a lany mar majdnem 14, az azt jelenti h mar serdulo.
9: miert csak annyi ev mulva?
Tudjuk hogy rólad van szó,hiába írod hogy haverod,most fosol mi? Jól is teszed. Az a lány ennyi idősen azt se tudja még mit akar,szerelmes Zsusztin Bíbörtől kezdve a komplett KPOP bandáig.
2021. júl. 15. 01:46
13 éves lánnyal nem azért nem illik összejönni mert a teste ne volna érett a szexhez, hanem mert baromi könnyen befolyásolható minden gyerek ebben a korban, plussz a törvény bünteti is ha lefeküdnének egymással. A szülők meg tök jogosan tiltják tőle.
2021. júl. 15. 01:47
#11 Még 13 nem 14,most még pedo kategória. A másik hogy ha 14 lenne akkor is az,hiába jogilag nem az,nem illik egy 21 éves egy 14 éves mellé.Szerencsére a szülők ezt nem fogják úgyse hagyni. Az pedig az Orbán diktatúra sajátossága hogy teret ad a Kaleta féléknek,és lefelé viszik a beleegyezési korhatárt. Én speciel 16 évben határoztam volna meg.
2021. júl. 15. 01:49
15/99 A kérdező kommentje:
tenyleg nem en vagyok a ferfi...
13. ah, ertem. De ha a lany tenyleg tud racionalisan gondolkodni akkor mar nem is johetnek ossze?
Aki 21 évesen 13-14 évesekte hajt az beteg.
2021. júl. 15. 01:50
Nem jöhetnek össze mert az apja nem fogja hagyni ha tökös. De szerintem ebből távoltartási lesz nagyon helyesen. És akkor ha csak egy betűt is ír neki akkor mehet a sittre lánynak.
2021. júl. 15. 01:52
14 évesen kb 98%-ban nem alakul ki életre szóló komoly kapcsolat.
1. 2 hónapig jogilag nem is lehet vele ergo simán feljelenthetik igen és jogosan is.
2. Egy 14 éves mikor ismerkedik a férfi nemmel nem komoly szerelmet akar hanem megismerkedni a vonzalommal
3. Mivel a saját teste növésben van és emiatt a lelke is nem érdemes egy gyerekkel játszani
4. Egy 21 éves meláknak legyen annyi esze h nem kezd egy tinivel. Ott a sok kora beli vagy a közép iskolások.
5. 21 évesen egy paso dugni akar akár komoly kapcsolatban van akár lazában és ha a lány csak évek múlva áll készen h el veszítse akkor, meg neked lesz szar h vissza fogod magad évekig és kiégsz.
Legyen benned annyi becsület és tömösség, hogy nem jössz a kamu haver dumáddal
Boszorkányüldöző hisztéria van, mint a középkorban, csak most a férfiakat üldözik.
2021. júl. 15. 01:55
Kapcsolódó kérdések: