Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két aktív meleg fiú közt alakulhat ki tartós kapcsolat? Neked mennyire lenne ez kielégítő szex terén?
Alapból azt mondanám nem,
Aktív vagyok mikor próbáltam passzív lenni én odáig se tudtam eljutni mint te.
Ezek szerint te teljesen ki tudod elégíteni a barátod így ott nincs gond főképp ha te az ő orgazmusát élvezed örülni is tudnál neki hogy boldogságot okoztál.
Te azt írod kielégít ha a rést Dughatod az nagyon jó, ha ilyen sok minden stimmel tegyél egy próbát vele belevágnék.
Magamról tudom hogy nem bírnám így ki dugás nélkül, és nem is bírnám hogy engem dugjon valaki.
Ez a helyzet annyiból nagyon szerencsés, hogy szépen tisztázva vannak hogy ki mit enged, és ki mit nem. (Ha nem történt volna meg, bár szerintem igen: célszerű elmondani neki, amit ide írtál, hogy "hogyan", mennyire "élvezed" te valójában a passzív szerepet.)
Az általad feltett kérdést (működhet-e) nem tudnám megválaszolni, viszont két kérdés, ami segíthet ebben.
1: Te képes vagy-e beérni "ennyivel" hosszú távon?
(Ezt neked kell tudnod, érezned, és ha erre a válasz: nem, akkor nincs miről beszélni.)
Ha az 1. kérdésre igen a válaszod, akkor:
2: Őneki ez megfelel-e.
Kettőtökön múlik. Kettőtöknek kell akarnia, és úgy gondolom, lassan van mögöttetek annyi tapasztalat, hogy ezekre a kérdésekre körvonalazódjon egyfajta válasz :)
Alternatíva: Jómagam nem propagálom, de vannak párkapcsolatok, ahol alkalmi, vagy állandó harmadik felet vonnak be, kifejezetten szexre, csak azért, mert mindketten azonos szerepet kedvelnek. Párban vannak, egymást szeretik, de a szexet kibővítik, hogy mindenki maradéktalanul élvezhesse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!