Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?
Attól függ miknezek a beszélgetések és mik történnek.
Nekem pl van 12 éves lány irmerősöm. (Munkatársam lánya) Aki mutogatja általában a hörcsögét meg a kutyáját. Ettől még semmi oka az apjának, hogy rám szóljon bármennyire is, hiszen ez semmi.
Ha esetleg belém esne, (ami lehetséges de nem valószínű ) megírná facebookon, akkor sem lenne bűn amit írna.
Ha én szexuális jellegű dolgokat írnék neki, az már egyértelműen btk kategória. Ha a szokásos buksi simogatáson kívül... Intimebb helyen nyúlnék hozzá vagy kérném tőle az is komoly következményekkel járna.
Függetlenül attól hogy mi a pedo és mi nem. Mert a törvény szemében nem pedo van, hanem kiskorú és visszaélés.
Mellesleg az a pedo, aki másodlagos nemi jellegek kialakulása előttiekre izgul. Vagyis mell, csípő stb hiánya. Olyan max 10 évesekre.
De ez ebben a kérdésben lényegtelen, hiszen törvényi dolgokról van szó.
"kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan".
Na ennyit arról, hogy csak beszélgetnek.
Márciusban volt 14 a lányom. Eszébe nem jutna az osztálytársain és a korosztályán kívül csetelgetni.
Tök mindegy milyen "érettnek" néz ki a kiscsaj nagyon gyerek lehet még.
21 évesen meg mi a fenét akarsz te tőle? Tudsz várni hónapokat, éveket? Tudsz a rákot. Akkor nem került volna szóba a szex. Gusztustalan kis valami vagy.
Én nem jelentgetnélek, hanem kezed-lábad törném.
54.CSatlakozom!
Egyébkét a kérdés feltevője tuti az akiről szó van eleve, mert ez a tenyleg nem en vagyok a ferfi...duma meg a haverja ősrégi és ha nem ő lenne a srác nem parázna ennyire mint a 24-es válaszában...valószínűleg retteg hogy most bajban van...
Ha a szülők ráveszik a gyereket, már pedig rá fogják, hogy neki ez sok volt és nem is annyira szívesen beszélt ilyen dolgokról a sráccal akkor simán rá fogják húzni hogy ez biz' abúzió.
Akkor meg nem ússza meg egy ejnyebejnyével.
De egy felfüggesztettnél többet nem hiszem, hogy kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!