Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy majdnem 14 eves es egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mar majdnem 2 honapja beszelnek neten kerseztul, elegge jol kijonnek egymassal es nagyon egymas idealjai. A lany szulei feljelentest tettek a ferfi ellen a rendorsegen. A lany szulei nem tudjak h miket beszeltek csak azt tudjak h egy huszon eves ferfival beszel a lany. Arra vagyok meg kivancsi h szerintetek a ferfit letartoztathatjak mert csak beszelgett a lannyal? Es a szulok helyesen tettek azt h egybol feljelentettek a ferfit? En ezt nem valami igazsagosak erzem a fiuval szemben...egyebkent egy haveromrol van szo, aggodom erte h erdemes e meg beszelgetniuk egymassal. Szerintem amugy a kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan. Szoval mindenben nagyon hasonlitanak. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 01:30
 31/99 anonim ***** válasza:
81%
Csak azt nem értem egy 21 éves miért nem a saját korosztályából válogat mikor annyi lehetősége lenne erre egy kis tinit akar elcsábítani aki még justin biebert hallgat és a szent johanna gimit olvassa? A 21 éves nem érzi ezt kellemeltennek mikor az ő kortársaival dumálgat és ez tényre kerül? a14 évesnek annyi ideje lenne, ne egy felnőtt akarja már elcsavarni őt és ebből 100% nem lesz tartós kapcsolat ilyen korkülönbségnél nagyon ronhatják a dolgokat is az ellentétek...jogos volt a szülők háborodottsága amúgy, nem jogilag de erkölcsileg igen!
2021. júl. 15. 04:57
 32/99 anonim ***** válasza:
53%
Nem alakulhat ki komoly kapcsolat és jól tették a szülők hogy feljelentették
2021. júl. 15. 05:15
 33/99 anonim ***** válasza:
88%
Eleve, ha 14 azaz még 13 évesekre bukik akkor aggasztó lehet, hogy simán fiatalabbakra is ráhajtana...12 és 13 éves között nincs sok külömbség és ha ezt elsőnek nem tisztázzák..
2021. júl. 15. 05:17
 34/99 anonim ***** válasza:
97%

Attól függ miknezek a beszélgetések és mik történnek.

Nekem pl van 12 éves lány irmerősöm. (Munkatársam lánya) Aki mutogatja általában a hörcsögét meg a kutyáját. Ettől még semmi oka az apjának, hogy rám szóljon bármennyire is, hiszen ez semmi.

Ha esetleg belém esne, (ami lehetséges de nem valószínű ) megírná facebookon, akkor sem lenne bűn amit írna.

Ha én szexuális jellegű dolgokat írnék neki, az már egyértelműen btk kategória. Ha a szokásos buksi simogatáson kívül... Intimebb helyen nyúlnék hozzá vagy kérném tőle az is komoly következményekkel járna.

Függetlenül attól hogy mi a pedo és mi nem. Mert a törvény szemében nem pedo van, hanem kiskorú és visszaélés.

Mellesleg az a pedo, aki másodlagos nemi jellegek kialakulása előttiekre izgul. Vagyis mell, csípő stb hiánya. Olyan max 10 évesekre.

De ez ebben a kérdésben lényegtelen, hiszen törvényi dolgokról van szó.

2021. júl. 15. 05:37
 35/99 anonim ***** válasza:
85%
Ne aggódj! Ha csak beszélgettél, nem fognak lecsukni. De várj egy évet, és már udvarolhatsz neki. A szülőket viszont már nem fogod magpuhítani soha! Legjobb ha keresel mást!
2021. júl. 15. 06:21
 36/99 anonim ***** válasza:
63%

"kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan".

Na ennyit arról, hogy csak beszélgetnek.

Márciusban volt 14 a lányom. Eszébe nem jutna az osztálytársain és a korosztályán kívül csetelgetni.

Tök mindegy milyen "érettnek" néz ki a kiscsaj nagyon gyerek lehet még.

21 évesen meg mi a fenét akarsz te tőle? Tudsz várni hónapokat, éveket? Tudsz a rákot. Akkor nem került volna szóba a szex. Gusztustalan kis valami vagy.

Én nem jelentgetnélek, hanem kezed-lábad törném.

2021. júl. 15. 07:31
 37/99 anonim ***** válasza:
93%

54.CSatlakozom!

Egyébkét a kérdés feltevője tuti az akiről szó van eleve, mert ez a tenyleg nem en vagyok a ferfi...duma meg a haverja ősrégi és ha nem ő lenne a srác nem parázna ennyire mint a 24-es válaszában...valószínűleg retteg hogy most bajban van...

2021. júl. 15. 07:40
 38/99 anonim ***** válasza:
67%
Én nem vacakolnék a feljelentéssel, eleven megnyúználak és addig törném szét minden pocrikádat, míg észhez nem térnél és a saját korosztályodból válogatsz majd, nem szerencsétlen tini lányokat hajkurászol és kihasználod őket. Aki meg elhiszi, hogy " nagy szerelem" miatt van ez, az visszatérhet a valóvilágba, mert aki ilyen kisebbekre hajt az egyértelmű, hogy a test fejletlenségére gerjed nem számít az az 1-2 plusz minuszban...egy 13 éves teste még nem teljesen fejlett bármennyire, is vannak mellei, bőven fejlődik még főleg mentálisan is.
2021. júl. 15. 07:45
 39/99 anonim ***** válasza:
47%
Ez engem is érdekelne. Akkor a fiút nem csukhatják le azért mert beszélgetett vele?
2021. júl. 15. 08:14
 40/99 anonim ***** válasza:
81%

Ha a szülők ráveszik a gyereket, már pedig rá fogják, hogy neki ez sok volt és nem is annyira szívesen beszélt ilyen dolgokról a sráccal akkor simán rá fogják húzni hogy ez biz' abúzió.

Akkor meg nem ússza meg egy ejnyebejnyével.

De egy felfüggesztettnél többet nem hiszem, hogy kaphat.

2021. júl. 15. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!