Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?
Elokvasva a kommenteket, bizony a legtöbben full okosnak és bölcsnek, tökéletesnek hiszik magukat.
Kíváncsi lennék,ha be lehetne lesni az életükbe, hogy találnék-e kifogásolható dolgokat, hiszen ők sem tökéletesek.
Természetesen minden ember önmagát hibátlannak tatjta, ezért sem értünk itt sem egyet, mert te, aki most ezt olvasod, bennem látod a hibát, én meg azokban, akik ugyanúgy osztják az észt, mint én.
Ha te rám mondod, hogy hülye vagyok, én meg rád, akkor most ki a hülye?
Gyere...
Oszt minek? Gyere te!
🖕
75-ös válaszoló nemcsak pedofil, de még hülye is. Ugyan mi a halál lehet olyan vonzó egy 13-14 éves gyerekben? Az éretlen, gyerekes gondolkodása? A manipulálhatósága? A tapasztalatlansága? A hiszékenységével, hogy bármire rá lehet venni szép szavakkal? Az, hogy fel se tudja mérni, hogy mibe megy bele? Az hogy egy gyerek?
Természetes szexualitás a f*szt. Inkább egy kis terápia kellene, ez nem normális. Az ilyen “embereket” is, mint ez a válaszoló nagyon sürgősen el kellene zárni a társadalom érdekében.
Az meg had ne mondjam mennyire béna érv, hogy régen ennyi idősen már férjnél voltak, meg gyereket szültek. Régen az emberek meg is haltak egy-egy megfázásban, meg háborúkban, azt mégsem sírja vissza senki. Régen azt is gondolták, hogy a Föld lapos, ez mégsem teszi igazzá az állítást, mert egyértelműen hamis. Kb így hangzik ez az érv is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!