Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy majdnem 14 eves es egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mar majdnem 2 honapja beszelnek neten kerseztul, elegge jol kijonnek egymassal es nagyon egymas idealjai. A lany szulei feljelentest tettek a ferfi ellen a rendorsegen. A lany szulei nem tudjak h miket beszeltek csak azt tudjak h egy huszon eves ferfival beszel a lany. Arra vagyok meg kivancsi h szerintetek a ferfit letartoztathatjak mert csak beszelgett a lannyal? Es a szulok helyesen tettek azt h egybol feljelentettek a ferfit? En ezt nem valami igazsagosak erzem a fiuval szemben...egyebkent egy haveromrol van szo, aggodom erte h erdemes e meg beszelgetniuk egymassal. Szerintem amugy a kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan. Szoval mindenben nagyon hasonlitanak. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 01:30
 61/99 anonim ***** válasza:
33%

Elolvastam az első két oldalt.

Kérdező, az átlag ember semmit sem tud a világról, saját működéséről. Mennek az általánosítások, amik nem csak szánalmasak emiatt, de üvölt belőlük az önismerethiány.

Kedves kommentelők, mi van ha két átlag feletti ember talált egymásra. Nekem is volt már nálam több mint másfélszer idősebb párom, még is én voltam aki a végén ott hagytam, mert nem volt elég hozzám. Ha két olyan ember talál itt egymásra, akik az emberek 80, 99, vagy akár 99,98%ával nem tud mit kezdeni ha rendes, hozzá méltó kapcsolatot akar, akkor miért elleneznétek, CSAK MERT AZ EMBERI ÉLETÜKBEN VAN KORKÜLÖNBSÉG? Nettó fogyatékosság.

2021. júl. 15. 17:30
 62/99 anonim ***** válasza:
57%

#61 Te meg találj rá egy kenyérpirítóra és egy kád vízre.

Nem voltál te sem soha átlag feletti, hanem csak egy gyerek akit agymosott egy gyerekekre izguló felnőtt.

2021. júl. 15. 17:37
 63/99 anonim ***** válasza:
54%
#61 Netto fogyatékosság az, hogy kisgyerekekre izgul valaki. Pedofilok.
2021. júl. 15. 17:44
 64/99 anonim ***** válasza:
78%
61! Te se lehetsz sokkal idősebb, mint a kérdésben szereplő lány, ha így gondolkodsz. Nem a korkülönbség a problémája az embereknek, hanem az, hogy ebben az esetben egy gyerekről és egy felnőttről, és azok kapcsolatáról van szó. Senki nem mondta egy szóval se, hogy pl, egy 34 és egy 41 éves ember között, az senkit nem zavar. De itt egy még 13 éves kislányról és egy 21 éves felnőtt férfiről van szó. Azért te is érzed a különbséget.
2021. júl. 15. 17:58
 65/99 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk ha ilyen lenne a faluba akkor a falu csendben elintézné...
2021. júl. 15. 18:13
 66/99 anonim ***** válasza:
70%

65.

Sok itt a falusi terminátor :DDD

2021. júl. 15. 19:15
 67/99 anonim ***** válasza:
53%
66-os.Falun az emberek ismerik a másikat és segítünk a másiknak:-)Ha kell paprikát ültetni abba,ha kell házépitésbe segíteni abba,s ha kell mély gödröt ásni savval az alján akkor igen abban is..
2021. júl. 15. 20:52
 68/99 anonim ***** válasza:
51%

#65 Na ja, a net személytelensége elintézte, hogy az ilyen gyerekb..szók biztonságban érezzék magukat.

Szerencsére a való életben vannak még nem is kevesen, akik megvédik a gyerekeket.

2021. júl. 15. 21:02
 69/99 anonim ***** válasza:
18%
#63 Baromság. 13-14 éves lány nemileg érett ember, akár gyereket is tudna szülni. kb az emberek 99 százaléka szexuálisan, érzelmileg vonzonak tartaná, de szexuálisan biztos.
2021. júl. 16. 03:14
 70/99 anonim ***** válasza:
68%
🤢🤢 BETEG ÁLLAT. Normális ember nem találja vonzónak a fejlődő gyerkeket. Csak a pedofil pszichopaták, akik kisgyerekeken akarják kiélni az írányítás mániájukat, mert valóságban a vele egykorúak lesöprik a lábukról akkora prosztó lúzerek. A kislányokat meg beetetik, hogy jajj te annyira érett vagy a korosztályodhoz képest blablabla és elhiszik magukról. Rászedik szexuális dolgokra is. Hányok tőletek.
2021. júl. 16. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!