Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy majdnem 14 eves es egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy majdnem 14 eves es egy 21 eves ferfi kozott alakulhat ki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mar majdnem 2 honapja beszelnek neten kerseztul, elegge jol kijonnek egymassal es nagyon egymas idealjai. A lany szulei feljelentest tettek a ferfi ellen a rendorsegen. A lany szulei nem tudjak h miket beszeltek csak azt tudjak h egy huszon eves ferfival beszel a lany. Arra vagyok meg kivancsi h szerintetek a ferfit letartoztathatjak mert csak beszelgett a lannyal? Es a szulok helyesen tettek azt h egybol feljelentettek a ferfit? En ezt nem valami igazsagosak erzem a fiuval szemben...egyebkent egy haveromrol van szo, aggodom erte h erdemes e meg beszelgetniuk egymassal. Szerintem amugy a kiscsaj elegge erett mar es ha szexre is kerulne a sor azt is elvezene, mert abban is pont ossze illenek, szexualisan. Szoval mindenben nagyon hasonlitanak. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 01:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
14 alatt nem legális a szex, de amúgy szerintem teljesen oké, ha érett gondolkodású a lány (pl hamar fel kellett nőnie vmi miatt, mint nekem is sajnos) és felismeri ha csak ki akarják használni vagy ilyesmi
2021. aug. 8. 00:07
 92/99 anonim ***** válasza:
42%
Beszélgetésért nem lehet feljelenteni senkit
2021. aug. 8. 00:09
 93/99 anonim ***** válasza:
25%
Eloszor is tisztazzuk a fogalmakat. A pedofil az az, akifejletlen gyerektestre izgul. Nyilvan a serdulo, fejlodesben levo lany is necces. De valoban vannak olyan lanyok, akiknek 14-15 evesen akkora kannai vannak, hogy sok 18 felettinek sincs. Es ha azt mondja, hogy 18, el is hiszed mert ugy nez ki. Ez pl. hol pedofilia? Na meg ha tudom is hogy 14, 15 eves, de tenyleg ugy nez ki mint egy felnott no es arra gerjedek, az mitol pedofilia!?
2021. aug. 8. 01:43
 94/99 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ha már a chatelésben szexről van szó, az gáz. 13 éves lányra nem illik nyomulni, max ilyen osztálytársaknak. Egy szájra puszi, kézfogás, esetleg fenék, vagy cici tapizása. Ez az ami ebbe a korosztályba belefér, úgy hogy mindketten ennyi idősek.

Én 30 vagyok jelenleg, nem tervezek gyereket. De ha lenne egy 13 éves lányom, és egy 21 éves nyomulna rá, azzal elbeszélgetnék, és abba is hagyná.

Aki emiatt megnyúzná, meg megölné az se normális. 1-2 kijózanîtó pofonnál nem hiszem hogy többre lenne szükség.

De szerintem 99%-ban elég lenne beszélni vele.

Aki meg azt írja, hogy gáz látni egy 14 éves lány külsején hogy szexi, az nem tudja hogy működik egy ember.

Én is megnézek kb minden lányt az utcán. Ha formás, meg jó ruhákat választ, jól sminkel akkor szexi. Nincs ráírva hogy 14 vagy 16. Nyilván nem nyomulnék rá, de látom hogy jó combja van, nem vagyok vak.

2021. aug. 8. 12:29
 95/99 anonim ***** válasza:
43%
Csetelésért feljelentés? Hihető XD
2021. aug. 8. 12:38
 96/99 anonim ***** válasza:
42%

Mindenki tudja, hogy rólad van szó, nem a haverodról. Ha szerinted ez tök normális dolog, akkor miért szégyelled ennyire? Lehet ideje lenne erről elgondolkodni.

Egyébként pedig a beszélgetés nem bűncselekmény, viszont ha szexuális dolgokról volt szó és az igazságszolgáltatás úgy ítéli meg, hogy az üzeneteitek alapján elmondható, hogy kapcsolatot / szexuális viszonyt akartál folytatni ezzel a lánnyal, akkor az bűncselekmény, mivel még nem töltötte be a 14-et.

Ha betölti a 14-et, akkor már nem lesz illegális, de akkor is szánalmas 21 évesen 14 évesekre nyomulni, bár ez valószínűleg nem pedofília, hanem csak egyszerűen éretlen vagy a korodhoz...

2021. aug. 8. 22:07
 97/99 anonim ***** válasza:
39%
Akár a haverod, akár te beszélsz vele szerintem mindkettőtök érdekében hagyd ezt az egészet. Ha meg tényleg nem vagy képes lemondani róla akkor csakis BARÁTKÉNT beszéljetek, máshogy ne!
2021. aug. 8. 23:55
 98/99 anonim ***** válasza:

Engedjétek meg, hogy hetero pasiként válaszoljak. Szerintem igen, de nagyon kicsi az esélye. Gyakorlatilag egyik életkor sem az, ahol az emberek már érettek szoktak lenni.

F30

2022. szept. 11. 10:42
 99/99 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a magyar törvények szerint a "beleegyezési korhatár" 14 év! (Túl megengedő! Valószínűleg a pedofil papol, és politikusok miatt!) Levelet váltani valakivel nem tilos, de ha ez szexuális töltetű, akkor büntethető, amíg a lány 14 nem lesz! Olyan nagy gond várni 1-2 évet!?
2022. szept. 11. 11:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!