Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élveznek a férfiak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élveznek a férfiak az anális szexben?

Figyelt kérdés
Egyszer engedtem meg a páromnak, nekem nem esett jól, fájt és feszített. De folyton nyaggat vele, hogy szeretné még egyszer.

2021. jún. 14. 16:14
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
94%
#39 Ha kifejezetten selejt kell neked, akkor azzal a céllal kerested, hogy kit dominálhatsz le és nyomhatsz el egy kapcsolatban.
2021. júl. 30. 18:31
 42/54 anonim ***** válasza:
26%
41-es nem kerestem selejtet. Ezt találtam. Azután ismeri meg az ember a másikat, hogy sok időt együtt töltenek, ezt tudhatnád. Aztán addigra megszerettem. Sosem dominálok felette, nem tudom honnan vetted.
2021. júl. 31. 09:51
 43/54 anonymousreview60 ***** válasza:
91%
#42: Mert selejtnek nevezted, tehát lenéz(t?)ed, amit az emberek olyankor tesznek/viselnek el, ha valaki felett uralkodni akarnak.
2021. júl. 31. 10:28
 44/54 anonim ***** válasza:
94%
Biztosan nagyon boldog párkapcsolatban élhetsz, ha a párodat selejtnek nézed.
2021. aug. 1. 12:34
 45/54 anonim ***** válasza:
33%
44-es igen, boldogok vagyunk évek óta. :) Nem csak annak nézem, az is. :D
2021. aug. 2. 09:43
 46/54 anonim ***** válasza:
94%

Persze. Ő a nullára rombolt önbizalmával a bántalmazó kapcsolatban örül, hogy vele vagy, te meg örülsz, hogy ilyen.

Aki szerelmes, az nem egy "selejttel" érzi együtt magát.

Vagy annak örülsz, hogy magad alá minősítheted, lenyomhatod, vagy pedig ennyire nincs minimális igényed se önmagad felé.

2021. aug. 3. 13:11
 47/54 anonim ***** válasza:
33%

46-os valamit nagyon félreértelmeztél. :)

Amit írtál az úgy kuka ahogy van, tessék újraértelmezni azt amit írtam. Boldogok vagyunk, tele önbizalommal. Selejtek vagyunk mindannyian, te is, ne örülj. :) Valaki még jobban is. ;)

2021. aug. 3. 15:04
 48/54 anonymousreview60 ***** válasza:
91%

Selejtes! #46 nem értelmezett félre semmit. Vagy valóban selejtes a palid, és akkor te azért választottad, mert 1. elnyomhatod vagy 2. ennyit érsz te is.

A legvalószínűbb, hogy idióta vagy és csak poénkodsz, dobálózol a szavakkal, mert a pasid sem Brad Pitt és te sem Jennifer Lawrence, miközben nem vagytok az alja. Illetve cukiskodni akarsz, hogy selejtes (= "lökött az édesem" stb.). Írj, beszélj rendesen! Nem dolgunk "jól érteni", amit írsz.

2021. aug. 3. 15:59
 49/54 anonim ***** válasza:
33%

48-as! Fennakadsz a szavakon! Minek kell ezen vitatkozni? Ennyire unatkoztok, nincs életetek és már ezen sem értetek semmit direkt módon? :)

Minden ember defektes aki ezen fennakad, fejezzük be ennyivel. A "lökött, édesem" mióta szinonímája az eredeti szónak? Térjünk vissza az eredeti mondatra, az eredeti kérdéshez: amelyik pasi análozni akar az egy selejt. Kész. Pont. Ez volt az állítás, ami olyan nagy fejtörést okozott nektek? :D

Nem dolgotok olvasni megtanulni?

2021. aug. 3. 16:24
 50/54 anonim ***** válasza:
95%

Egyre jobban kiforgatod az eredeti mondandódat, hogy védeni próbáld, amin itt most mindenki átlát.

Eddig azt mondtad, nem selejtet akartál, megismerted, megszeretted. Most pedig hogy mindenki selejt.

Te is, mi is.

Aztán pedig azt, hogy aki análozni akar, az mind selejt. Na most, ha már mindenki selejt, mint azt kijelentetted, akkor külön még kategorizálni, hogy aki análozni akar, az selejt, már teljesen redundáns mondat.

Magad sem tudod már hová görgetni, annyira begabalyodtál a saját hülyeségedbe.

2021. aug. 3. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!