Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan nő aki élvezné ha a behatolás többnyire análisan történne?
Nekem heti 1 szex bőven elég! Férfiak nem jönnek be, egy nőnek nagyon szép a feneke, de nekem egy férfi fenék már nem vonzó!
A dugást nem élvezem ha minden nap van, jobban szeretem heti egy alkalommal, akkor hosszabban. Az orális szex és a masszázs persze nagyon jó dolog, ezért minden nap kielégülést keresek, de a dugás annyira nem az esetem. Ezt nem tudom máshogy megfogalmazni.
Az anális szex is azért izgat, mert azt gondolom róla, hogy tilosban járást jelent és mocskos jó dolog picit bűnözni:) Meg azért is, mert lehet gumival csinálni és én szeretek gumit húzni.
Sajnos senki nem értette ezt az eddigi barátnőim közül és már attól félek, hogy nincs is ilyen nő aki így élvezné is ezt. Szerintetek?
Nőktől annyit szeretnék kérdezni, hogy ez számukra miért nem vonzó?
3. Engem ez nem érdekel.
Ilyen vágyaim vannak, ezt élvezem. :)
Biztos van ilyen no, mondjuk en meg nem hallottam ilyenről. Az tuti hogy rettentő ritka.
En nem akarom kipróbálni az analt, nem izgat, tul sok maceraval elokeszulettel jar. A volt párom párszor próbálta megujjazni a fenekem de hat mar az borzasztoan fajt. Úgyhogy ezt kihagyom az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!