Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Finomabb érzés egy férfinek ha a nőbe análisan hatol be, vagy csak a tudat hogy hátulról hatol be - izgatja a férfiakat ebben a kérdésben?
A punci jobb. Feszes, nedves, forró. Minden tekintetben kellemesebb hely a farkamnak.
Az anális szex ellenben nem mindenkinél alap. Bár már eléggé általános és elfogadott, de még mindig van egy enyhe tabu érzés, egy tiltott gyümölcs hatása, másrészt amelyik lány ezt megadja annál a pasik szeretik ezt többek közt a feltétlen bizalom a szeretet az odaadás jeleként is értelmezni. Pedig mindezek enélkül is megvalósulnak, de mégis, van aki úgy értelmezi, hogy aki ezt megengedi az már igazán bensőséges viszonyt ápolhat.
Minden esetre a tudat, hogy olyan helyen járok ahol nem mindenki, ami más, ami új, az felpörget és izgatóvá teszi magát az anális szexet. De fizikális érzésre, kb. ugyanaz, sőt, nem is olyan nedves, nem feszes (csak a bejárat!), és nem is annyival jobb. Csak fejben.
lovagló pózban is lehet análisan közösülni...
nem tudom másoknál, hogy van, mi izgató...
magam nevében tudok írni:
izgató a tudat, az érzés is...
mondjuk nekem egy gyerekkoromban hallott beszélgetés miatt izgatóbb
24F
Én egyáltalán nem rajongok érte.
F.
Én pl nem vagyok nagy anál párti...
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!