Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élveznek a férfiak az anális szexben?
Figyelt kérdés
Egyszer engedtem meg a páromnak, nekem nem esett jól, fájt és feszített. De folyton nyaggat vele, hogy szeretné még egyszer.2021. jún. 14. 16:14
51/54 anonim válasza:
50-es mindegy, nem érdekel hogy érted-e. :)
52/54 anonymousreview60 válasza:
Ne etessük a trollt! Kár lenne.
53/54 anonymousreview60 válasza:
Akinek selejtes a pasija.
54/54 anonim válasza:
Màs érzés. Szorosabb, mint a pina. Szeretem nagyon.
Volt olyan baràtnőim akik szültek màr és szex közben ha volt 1-2 orgazmusa, akkor annyira kitàgult, hogy onnantól lötyögtem benne. Kellemetlen volt és nem élveztem annyira. Nyilvàn ilyenkor ezzel tisztàban vannak valamilyen szinten, mert megfogta a farkam, àttolta a popsijàba, löktem neki tovàbb egy darabig és bumm beleélveztem. Szóval van különbség és ha mindkét fél akarja, szereti akkor csinàljàtok. Élvezetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!