Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élveznek a férfiak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élveznek a férfiak az anális szexben?

Figyelt kérdés
Egyszer engedtem meg a páromnak, nekem nem esett jól, fájt és feszített. De folyton nyaggat vele, hogy szeretné még egyszer.

2021. jún. 14. 16:14
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
83%
Mert szorítja a farkát, de másképpmint a puncid. Olyan mint a vaniliás fagyi vs csoki fagyi.
2021. jún. 14. 16:15
 2/54 anonim ***** válasza:
88%

Mond neki, hogy te is szeretnéd mert téged is izgat, szóval rendelsz magadnak egy jó nagy felcsatolhatóst mert szeretnéd jól megrakni hátulról.

;)

2021. jún. 14. 16:20
 3/54 anonim ***** válasza:
81%

A leginkább azt szeretem, hogy rengeteg előjátékkal kell előkészíteni a terepet, közben pedig izgatni az összes létező erogénzónát, ellazítani a nőt és amikor a behatoláshoz érünk, akkor nagyon-nagyon óvatosan és lassan csinálni, hogy ne fájjon.

Bármilyen ostobán hangzik, de az anális szex intim és érzéki, persze ha megfelelően csináljátok.. máskülönben tragédia.

Meg még azt, hogy ez egyfajta kuriózum, mondjuk havonta egyszer.. :)

2021. jún. 14. 16:22
 4/54 anonim ***** válasza:
88%
teljesen más érzés
2021. jún. 14. 16:25
 5/54 A kérdező kommentje:
Én akkor se tartom élvezetesnek, és nem is fog rávenni még egyszer. Hiába használt síkosítót, akkor is fájt
2021. jún. 14. 16:35
 6/54 anonymousreview60 ***** válasza:
29%

Kérdező: Azt, hogy máshol, másképpen szorít, más a szög egy kicsit. Kicsit amolyan tiltott gyümölcs. Ha ráadásul fájdalommentesen sikerül dugni, akkor jól összehangolódtm a csajjal, hogy neki ne rossz/urambocsá kicsit kellemes legyen az, amivel nekem örömet okoz. Van nő, aki ettől el tud élvezni. Az meg csúcs.

Ha elsőre nem tetszett, az nem jelenti azt, hogy nem is fog. Én dildózok (most egyedül) és olyan 8-10. próbálkozásra ment csak be a Real Rapture 10", és olyan 9-12., amire élvezni tudtam, hogy ekkora dolog van a seggemben. És kimondottan klassz.

#1: +1

#2: Én szeretném.

#5: Jellemzően a kávé, cigi, sör sem lesz senkinek a kedvence elsőre. Nagyon sok múlik az előkészítésen. Érdemes adni neki egy esélyt. Nagyon melegítsetek be előtte. Esetleg igyál egy keveset előtte. A lazításban nagyon sokat tud segíteni 1-2 szippantásnyi poppers.

2021. jún. 14. 17:05
 7/54 Noren1989 ***** válasza:
36%
Jó a prosztatàs orgazmus.
2021. jún. 14. 17:14
 8/54 anonim ***** válasza:
22%
Valószínűleg azért nyaggat mert az első bejáraton úgy ki vagy tágulva hogy harangozni lehet benned.
2021. jún. 14. 17:33
 9/54 anonim ***** válasza:
8%
1-es 8 jol mondja
2021. jún. 14. 17:38
 10/54 anonim ***** válasza:
31%
Hallod, leírjam, miképp csinálom a nőknek? Visszafelé is imádom, nagyot élvezek, ha ujjaz a nő, miközben veri vagy szop, esetleg dildóz misszionáriusban. 🙂
2021. jún. 14. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!