Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élveznek a férfiak az anális szexben?
Valószínűleg valamilyen "falkavezér" ösztön lehet.
Én egyszer próbáltam (12 évvel ezelőtt akadt rá jelentkező, azaz akkor voltam együtt utoljára férfival) de síkosító nélkül nagyon fájdalmas volt.
Látens meleg aki segget szeret dugni, csak nem meri felvállalni. Ennyi.
Soha nem engedném senkinek hogy a hátsómba dugjon bármit. Előbb dobnám azt aki sokáig b***sztat ezzel a dologgal. Volt is màr olyan aki ezért lett ex. Az egy kijárat és kész! Szerencsére a párom a hetero szexet szereti, így nincs emiatt hiszti.
Egyik legjobb barátnőm volt olyan hülye hogy engedte a párjának. Kb 2 év után már gyengültek a záróizmai, ha hasmenése van, akkor azt nem tudja visszatartani.
“ Látens meleg aki segget szeret dugni, csak nem meri felvállalni. Ennyi.”
Hogy te milyen egyszerű vagy :)
"Szerencsére a párom a hetero szexet szereti, így nincs emiatt hiszti."
Ugye tudod, mit jelent az, hogy heteroszex?
Vagy az orál is "látens meleg"? Elvégre is szája a férfiaknak is van, nem?
37
Rakod seggbe a nőt, szorítja a farkadat nagyon, közben pedig nézheted a puncit és közben a nő fejét is ahogyan lehetőleg élvezi
Mi ebben a bxzis, ennél szebb fizikai dolgot ritkán tapasztal az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!