Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hányan vannak köztetek, akik élveznének egy ehhez hasonló szexuális életet komoly, hosszú távú párkapcsolatban?
Előrebocsátanám, hogy nem keresek partnert jelenleg, egyelőre csak arra vagyok kíváncsi, hogy arányaiban mennyien vevők arra, amit most le fogok írni. Nem számítok sok pozitív visszajelzésre egyébként.
Szóval tetszene nektek, ha a barátnőtök sokat szeretne foglalkozni a feneketekkel, szívesen izgatná azt szájjal, nyelvvel, ujjakkal (ehhez hozzátartozik a prosztatamasszázs), illetve straponnal (igen, dugásra gondolok, bár ez opcionális/nem olyan fontos)? Emellett nem biztos, hogy leszopna titeket valaha, de végigcsókolná a testeteket rendszeresen, beleértve a nemi szerveiteket is, kiverné nektek, ahányszor csak akarnátok. Ti nem dughatnátok meg a fenekét, maximum ujjazhatnátok, ha szeretnétek, valamint igény szerint nekieshetnétek nyelvvel, ahogyan a puncijának is. A "hagyományos", vaginális behatolással járó szex általában érzéki, gyengéd és romantikus lenne (sok simogatással, öleléssel, csókkal), olykor hevesebb, szenvedélyesebb, de kifejezetten állatias soha.
Igen, tényleg nő vagyok, nem egy unatkozó csávó, egyszerűen csak ezek a dolgok tetszenek a legjobban.
A szopás lemondását még elviselném
De a fenekem tabu.
S nem ítélem el azt aki ezt szeretné csak nekem az már sok 🙂🙂
30F
A seggemhez nem nyúlhatnál és néha lefognálak és megkúrnálak, ahogy illik. A segged kinyalnám -szigorúan fürdés után-, de néha vágynék rá h seggbekúrjalak, mert az szexi. Kb ennyit tudnék felajánlani. Aztán alkudozhatnánk, és a vége az lenne h bevennénk egy csajt harmadiknak, akit megtolhatsz a felcsatolhatóssal miközben franciázok vele....
Ennél elbszottabb kapcsolat nem kéne! :D
Ugyanaz a biszex pasi vagy aki naponta 2 kérdést ír ki különböző formàban a segbedugàsról. Csak azokra màr nem vàlaszolnak. Mèrt nem dugatod magad seggbe egy homârral?
Egy nő undorodik attól hogy egy pasit seggbe rakjon, vagy max eltűri egy darabig.
Én nem lennék benne ilyenben.
Viszont 1 tipp...
Amit te keresel, az egy biszex sub beállitotsagú srác.
Én inkább egy domináns, abszolút hetero férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!