Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hányan vannak köztetek, akik élveznének egy ehhez hasonló szexuális életet komoly, hosszú távú párkapcsolatban?
Előrebocsátanám, hogy nem keresek partnert jelenleg, egyelőre csak arra vagyok kíváncsi, hogy arányaiban mennyien vevők arra, amit most le fogok írni. Nem számítok sok pozitív visszajelzésre egyébként.
Szóval tetszene nektek, ha a barátnőtök sokat szeretne foglalkozni a feneketekkel, szívesen izgatná azt szájjal, nyelvvel, ujjakkal (ehhez hozzátartozik a prosztatamasszázs), illetve straponnal (igen, dugásra gondolok, bár ez opcionális/nem olyan fontos)? Emellett nem biztos, hogy leszopna titeket valaha, de végigcsókolná a testeteket rendszeresen, beleértve a nemi szerveiteket is, kiverné nektek, ahányszor csak akarnátok. Ti nem dughatnátok meg a fenekét, maximum ujjazhatnátok, ha szeretnétek, valamint igény szerint nekieshetnétek nyelvvel, ahogyan a puncijának is. A "hagyományos", vaginális behatolással járó szex általában érzéki, gyengéd és romantikus lenne (sok simogatással, öleléssel, csókkal), olykor hevesebb, szenvedélyesebb, de kifejezetten állatias soha.
Igen, tényleg nő vagyok, nem egy unatkozó csávó, egyszerűen csak ezek a dolgok tetszenek a legjobban.
Engem nagyon beindított amit írtál.
34/F
Bejön, ha a nő izgatja a fenekem és hasonlók, viszont az nem jönne be, ha ez mindennapos lenne vagy csak efelé menne át a szex.
Az sem jönne be, hogy az én részemről nem mehetne az anál. Nem azt mondom, hogy minden nap kéne, de olykor bejön.
És az sem jönne be, hogy sosem lehet állatias a szex, mert szeretem a durvább dolgokat is.
Ha egy lányt megismernék így, akkor úgy nézne ki a dolog, hogy valamiben engednék és valamiben ő engedne. Ha erre képtelen lenne és ezekhez kötné magát, akkor valószínűleg 1-2 év után megunnám.
Nem akarok vulgáris lenni de a vécén amekkora kábeleket ki lehet tolni az alapján egy normál farok bármelyik seggbe beférne gond nélkül ha megfelelően elő van készítve.
Én nem kérném h leszopj, talán évente egyszer rámjönne hogy az arcodra akarnám verni de amúgy nem akkora kérdés ez. :D
Sokkal aggasztóbb h mit akarsz csinálni a seggemmel.... :D
Az nem játszótér. A férfi b@szik nem pedig őt b@sszák! :) Nem hiszem hogy sokáig meglenne az önbecsülésem ha ilyen történne.
Nekem a fenekem az erogén zónám, szóval imádnám, ha nyalná a nő. Igénylem is, akivel jó volt a szex, ő meg is tette.
Behatolás néha beleférne.
Orális szexről nem mondanék le.
35/F
Az a baj, hogy az a farok nem csupán becsusszan egy lendülettel, ahogyan a széklet kifelé, hanem konstans bent van (vagy ki-be járkál) huzamos ideig, alaposan megdolgozva ezáltal a záróizmokat. Ezért nem is akarnám ráerőltetni a partneremre a strapont, ha neki nem lenne ínyére.
Ne az orálon múljon az állásfoglalás, az még a legkevesebb; hacsak nem irányított szopatásról van szó, mert az meg az én önbecsülésemnek ártana meg. A kifejezetten szubmisszív szerepet nem nekem találták ki, ez van.
Nagyjából azóta vagyok ilyen gyökér, mióta elkezdett foglalkoztatni a szexualitás, de érteni kell, hogy a melegségnek nem ahhoz a tevékenységhez van köze, ami történik az ágyban, hanem ahhoz a személyhez, aki partner az adott dologban, egész pontosan a résztvevők neméhez.
Miért lennél gyökér?
Szerintem ennél durvább vágyak is vannak, szerintem egy ilyen nővel jól kijönnék az ágyban.
A szopás pedig egyáltalán nem szub dolog, hanem örömszerzés a másiknak.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!