Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már hasonló cipőben? Meg tudtátok oldani?
A barátommal több mint egy éve vagyunk együtt (22L 25F). Jól megvoltunk eddig, a szex is pazar volt. Viszont mindig is szeretett engem kritizálni, amit eddig jól tudtam kezelni, de mostanában eléggé túlzásba vitte, kitért a külsőmre is, amivel nagyon megbántott. Meg is beszéltük, bocsánatot kért és megígérte, hogy odafigyel ezentúl mit hogy mond. Viszont bennem olyan mély nyomott hagyott (konkrétan a nőiességemet fikázta le) hogy azóta egyáltalán nem kívánom vele a szexet.
Nem szeretnék szakítani vele, szeretném ezt helyrehozni. Nem tudom én vagyok-e túl érzékeny.
Holnap 10 napra távol leszek tőle, talán a távolság majd enyhít a helyzeten és mikor újra találkozunk, minden a régi lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha a lételemed a megaláztatás akkor hajrá!
De a kérdésedből nem ez jön le!
Egy kis pts aki rendszeresen kritizál,lefikáz úgy hogy még a libidódat is per pillanat,letolta a béka s.gge alá.
Attól te mi jót vársz?
De őszintén?
Egy éves kapcsolatot le kell szrni.S nem nyüglődni vele.
Gondolom nem tetszik amit írtam,de ez az igazság.
Majd mr tökély rájön hogy mennyire voltál "s.ar" ha már nem leszel neki.
Ha ha ha
Így manipulál, sok férfi alkalmazza ezt a taktikát, direkt azért próbálja meg lerombolni az önbizalmad, hogy ne érezd magadat kívánatosnak más férfiak szemében, ezáltal akar megvédeni a riválisoktól.
Valószínűleg nem érzi magát elegendőnek hozzád, és fél hogy esetleg elveszít.
Az én csajom puncijanal is láttam már szebbet, de ezt sosem fogom megmondani neki. Viszont magammal őszintenek kell lennem.
Az a kapcsolat, ahol serulsz és nem epulsz, nem vezet jó irányba. Cseréld le.
25 évig ezt nevelték belé. S azóta is kritizál hogy kijelentette hogy nem fog.
Kedves kérdező! Neked mi kell még hogy észhez térj,és egy olyan fiút keress magadnak aki meg is becsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!