Kinek milyen volt az első szülés? Honnan tudtátok hogy ez már az? Volt valakivel hasonló? (Lent)
Én azt mondom jól csináltad, mert simán lehetnek 5 percesek pár órán át is, amik aztán leállnak.
Én a magam részéről nem szeretek a kórházban lenni, csak akkor, amikor már tényleg szülünk.
Ha ebben a helyzetben bementél volna, lehet hogy benn fognak, esetleg még "rá is segítenek" valamivel, pedig az a legjobb, ha akkor indul a kis herceg, amikor akar.
Edz a szervezeted, már közel a szülés, lehet hogy ma beindul, lehet hogy még egy hét is eltelik így, ezt nem lehet kiszámítani.
Azt érdemes mérni, hogy milyen hosszú egy fájás, mert a szülési fájások 40-60 másodpercig tartanak, a jóslók hossza csak 20-30 mp.
Ha a 40-60-as nem szűnik sem fürdésre, sem zuhanyzásra, sem arra, hogy lepihensz, akkor lehet indulni.
Szép szülést Neked!
Ne izgulj, tudni fogod.
Lehet, hogy úgy lesz, mint sokaknál (nálam is), hogy a szülési fájás sokkal erősebben hasít majd beléd, és érezni fogod, hogy minőségileg más, mint amit addig tapasztaltál.
De az is lehet, hogy a meglévő érzet fog felerősödni.
Én azzal biztatlak, hogy tapasztalatom szerint minél több az ehhez hasonló "előjáték", annál könnyebb utána a tágulás, így gyorsabb a szülés, szóval ne szomorkodj, inkább örülj neki, és amikor nyugi van, akkor minél többet pihenj, hogy legyen energiád a tényleges pillanatra!
Amúgy meg lehet hogy vannak statisztikák, de minden szülés más és más, szóval nem lehet azt mondani, hogy az elsők "ilyenek, meg olyanok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!