Másnak is volt hasonló, , mennyire múlt el szülés után? Striák.
Figyelt kérdés
A hasamon nincs semmi,csak a bal oldalamon a derekamon,és a combomon. A jobb oldalon nincs semmi.
A bal felemre jobban hizok vagy mi?
2015. febr. 20. 10:23
2/5 anonim válasza:
ja és még nem múlt sajnos. 5 hónapja szültem.
1es
3/5 anonim válasza:
A rossz hír az, hogy a striák, ha egyszer kialakultak, elmúlni már soha nem fognak. :( idővel halványodnak, de mindig ott maradnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Remélem máshol nem alakulnak majd ki,mert igy csak a balfelemet nem kell mutogatnom :D :/
2015. febr. 20. 11:46
5/5 anonim válasza:
Nekem a cicim nőtt meg nagyon a szoptatás miatt, tök vörös striák lettek rajta nagyon csúnya volt, de használtam rá Ilcsi kötőszövet regeneráló testpakolást és pár alkalom után nagyon szép lett ahhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!