Úgy érzem soha nem fog megindulni kifelé. Van/volt valaki hasonló helyzetben? Lehet ebből még természetes szülés? Teljesen zárt vagyok, semmi jósló eddig.40+4hkm
Ne izgulj! Az orvosok és a szülésznők képesek lesznek nektek is segíteni. Én is így voltam.
Most inkább gondolj arra hogy szükséged van pihenésre és nyugalomra. A szüléshez gyújtsd az erőt és pihenj sokat és ne idegeskedj !
A helyedben kellemes zenét hallgatnék, táncolnék-lazulnék a pocaklakómmal és utána elmondanám neki hogy Anyának is és Neki is az lesz a legjobb ha nem okoztok egymásnak fájdalmat szülés közben. Mondd el neki hogy hogy szeretnél szülni és tudasd vele hogy szeretettel várjátok, nincs oka izgulni. :-) Ha szóban nem is érti, meg fogja érezni a mondanivalód.
Ismerem ezt az érzést, mindhárom gyerekemet túlhordtam. Tudom nagyon rossz most, én is türelmetlen voltam, de nyugi, gyerek még nem maradt benn, egyszer mindenki kijön.
Fogd fel úgy, hogy ezek az utolsó ajándék napok a pihenésre, utoljára vagytok egyben.
Az orvos tudja, meddig várhat, nekem az első pont 40+4 indult meg, a másodikkal betöltöttem a 42. hetet, ezért indítottak, a 3. 41+3 volt mikor magától beindult.
Az indított szülés is természetes szülés azért, így-vagy úgy, de eljön a ti időtök is!
Pont a betöltött 41. héten szülten, addig soha egy jóslóm nem volt és a 40. héten lettem 1 ujjnyira nyitva.
A szülésem 5 óra alatt meglett, hamar kitágultam és nem is fájt olyan nagyon.
Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!