28 hetes km vagyok. Farfekvéses a babám, eddig nem volt az. Hasonló helyzetben és végül megfordult a babája a szülés közeledtével? Nagyon szeretnék természetes úton szűlni, hogy a párom is bennt lehessen velünk.
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 10:50
1/8 anonim válasza:
A baba még símán megfordulhat! Ne aggódj!!!
2/8 anonim válasza:
Igen, nekem a 38. héten fordult meg a nem is pici fiam (több, mint 4 kg-mal született).
3/8 anonim válasza:
A gyereknek még RENGETEG helye van fordulni, és fog is, ne félj. Még nincs itt az ideje a beilleszkedésnek.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem fordult meg a babám, de természetes úton szültem és a párom is bennvolt. Miért ne szülhetnél attól természetes úton, ha nem fordul meg???
5/8 anonim válasza:
(Mert első terhességnél, ha faros, akkor csaknem mindig császároznak. És minél gyakrabban császároznak farfekvésnél hüvelyi szülés helyett, annál kevesebb orvosnak lesz gyakorlata levezetni egy faros szülést. Sajnos.)
6/8 anonim válasza:
Hát akkor orvost kell váltani. Nekem első szülés volt, faros, nem volt semmi gond, nem egy rutintalan, félős dokinál szültem, hanem egy normálisnál. Fel se merült a császár ötlete.
7/8 anonim válasza:
Nekem az első végig faros volt, nem is indult be a szülés, magzatvíz sem folyt el, nem tágultam, ezért a dokim (bár hozzátette, hogy farosokat meg sem tudják indítani) megcsászározott.
Most a második a 26. héten fejjel lefelé volt (elsőnél ilyet egyszer sem láttunk...), ez még nem jelent semmit. A dokim azt mondja, hogy tágulástól, meg sokmindentől függ, hogy ez most császáros vagy rendes szülés lesz-e.
De állítólag az igazán farosok az elejétől fogva farosok, amelyik forgolódik, annak nagyobb esélye van a vége felé is befordulni.
28 hetes km, 2,5 éves kisfiú anyukája
8/8 anonim válasza:
A 18 hetes ultrahangon látták, hogy faros a babám. Azóta voltam 4x és végig faros volt, nem forgolódott. Most 39 hetes vagyok és ő még faros. Nálam úgy néz ki, hogy császár lesz mert első baba és a mérete is nagy, úgyhogy nem kockáztat a doki. 4 kiló körül van. Én nem bánom mert nem szeretném ha beszorulna a szülőcsatornába! Nem számít a szülés módja csak az ő biztonsága és egészsége fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!