Szülés közeledtével Nektek is sokkal kevesebbet csuklik a babátok?
Eddig még nekem is naponta többször csuklott,de kb 1-2 hete jó ha 2 naponta 1szer csuklik.
Én most vagyok 38 hetes.
Szia!
31 hetes vagyok eddig kétszer csuklott:)))
én is pont valamelyik nap jegyeztem meg a páromnak hogy amilyen sűrün csuklott a fiacskám,most olyan keveset.máskor naponta 2-3szor is éreztem volt hogy fél óráig is eltartott,de kb 1-1,5 hete csak néha érzem.nem tudom mitől lehet ez,de remélem semmi jelentősége.
38+5 hetes
Nálunk is kevesebb lett a csuklás.Idáig napi 3-4 -szer,mostanában napi 1-2-szer csuklik.
40 h
szia! nekem napi kétszer-háromszor csuklott idáig, mostmár van, hogy kétnaponta egyszer. úgyhogy nem vagy egyedül:)
38 hetes km
Nekem sokáig naponta 2-3szor csuklott , fél órákat is, mmostanában pedig kb kétnaponta csak.
Lehet kevesebb ilyenkor már a magzatvíz, vagy jobban edződött a szervezete, a tüdő és nem próbálja belélegezni már olyan sokszor a magzatvizet.
És idáig nagyon nyugis volt, most meg sokkal többet mocorog.
38+3 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!