Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hányan vannak köztetek, akik élveznének egy ehhez hasonló szexuális életet komoly, hosszú távú párkapcsolatban?
Előrebocsátanám, hogy nem keresek partnert jelenleg, egyelőre csak arra vagyok kíváncsi, hogy arányaiban mennyien vevők arra, amit most le fogok írni. Nem számítok sok pozitív visszajelzésre egyébként.
Szóval tetszene nektek, ha a barátnőtök sokat szeretne foglalkozni a feneketekkel, szívesen izgatná azt szájjal, nyelvvel, ujjakkal (ehhez hozzátartozik a prosztatamasszázs), illetve straponnal (igen, dugásra gondolok, bár ez opcionális/nem olyan fontos)? Emellett nem biztos, hogy leszopna titeket valaha, de végigcsókolná a testeteket rendszeresen, beleértve a nemi szerveiteket is, kiverné nektek, ahányszor csak akarnátok. Ti nem dughatnátok meg a fenekét, maximum ujjazhatnátok, ha szeretnétek, valamint igény szerint nekieshetnétek nyelvvel, ahogyan a puncijának is. A "hagyományos", vaginális behatolással járó szex általában érzéki, gyengéd és romantikus lenne (sok simogatással, öleléssel, csókkal), olykor hevesebb, szenvedélyesebb, de kifejezetten állatias soha.
Igen, tényleg nő vagyok, nem egy unatkozó csávó, egyszerűen csak ezek a dolgok tetszenek a legjobban.
Hogy miért vagyok gyökér, azt csak a kedves 18-as tudná megmondani. Gyanítom, ő ugyanaz a hozzászóló, akinek korábban még nem volt képes befogadni az agya azt az információt, hogy az emberek (nők) sokfélék lehetnek. Adjunk neki egy kis időt.
Nem tudom, hogy miért pont a szopással kapcsolatban vagyok a leggátlásosabb, én örülnék, ha ezen sikerülne túllépnem.
18-as vagyok, hát már nem azért, de elég sokat elárul a személyiségedről az, ahogyan írsz, például amikor az emberekről írsz, zárójelben odaírod hogy nők, erről arra lehet következtetni hogy nálad a férfi az alsóbbrendű, tehát szerinted a férfi az nem ember, ezért akarsz te a behatoló lenni, és nem a befogadó, azon sem lennék meglepődve ha szélsőséges feminista lennél, ők azok akik így gondolkodnak.
És a másik, hogy nekem nem az piszkálja a csőröm hogy vannak olyan pöccsel rendelkező egyének akik élvezik ha a seggükben matatnak, nekem nincs bajom a melegekkel, meg a biszexekkel, nekem azzal van bajom hogy megpróbálják ráhúzni hogy az összes heteró férfi ezt élvezi, egyre több helyen olvasni hogy a férfiak is élvezik ha őket kényeztetik análisan, hát nem!
Akik élvezik azok minimum biszexek.
Édes Istenem...
Többszörösen kihangsúlyoztam, hogy anális szexben nem óhajtom vállalni a befogadó szerepet, de igen, nyilvánvaló, hogy a saját segglyukamat hirdetem. Sajnos nem lógok annyit ezen az oldalon, hogy tudjam, milyen "buzernyákokra" utaltok itt folyamatosan.
"amikor az emberekről írsz, zárójelben odaírod hogy nők, erről arra lehet következtetni hogy nálad a férfi az alsóbbrendű, tehát "
Nem, ebből arra lehet következtetni, hogy a 6-os válasz egyik mondatára reflektáltam, miszerint "Egy nő undorodik attól hogy egy pasit seggbe rakjon". A válaszoló itt a férfiakat nem említette, egyedül a nőket vette egy kalap alá, ezért emeltem ki a nőket én magam is. Amit közölni próbáltam, az az volt, hogy az emberek nem egyformák, BELEÉRTVE a nőket.
"szerinted a férfi az nem ember, ezért akarsz te a behatoló lenni, és nem a befogadó"
1. Szerinted az, hogy jellemzően a férfiak a behatolók, azt jelenti, hogy nem veszik a nőket emberszámba? Csak mert a zseniális gondolatmeneted erre vezet.
2. Nem írtam, hogy nem lennék befogadó. A hüvelyembe mehet a pénisz, csak a végbelembe nem.
"azon sem lennék meglepődve ha szélsőséges feminista lennél"
Az jó, ezek szerint lassan sikerül elengedni azt a baromságot, hogy férfi vagyok titkon.
"megpróbálják ráhúzni hogy az összes heteró férfi ezt élvezi"
Ki a retek mondott ilyet? Vannak köztük, akik élvezik, ennyi.
"Akik élvezik azok minimum biszexek."
Vagy szimplán csak van prosztatájuk.
Nekem pont ez jönne be, de csak nötöl.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!